Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση

Νεκτάριος Ψαράκης: “Έχουμε όλοι δικαίωμα στην πόλη!”

Τι αναφέρει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κισσάμου με την παράταξη του Θοδωρή Σταθάκη.

   Αυτή την πόλη την αγαπώ, όπως και όλοι μας. Κυρίως όμως νοιάζομαι τους ανθρώπους της. Γι’ αυτό, παράλληλα με τη δουλειά μου , έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, τα τελευταία  χρόνια, στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας. Από αυτή την αφετηρία, με αυτές τις παραστάσεις, βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Διεκδικώ να υπηρετήσω την Κίσαμο στο πλάι του Θοδωρή Σταθάκη  με το συνδυασμό <ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ>, στις ερχόμενες εκλογές ,γιατί θέλω η Κίσαμος να γίνει μια καλύτερη πόλη κυρίως για τους ανθρώπους της, ΟΛΟΥΣ, χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις.

   Υπηρετώ αυτήν την ομάδα γιατί δεν είναι μια παράταξη που υπηρετεί τους λίγους, δεν είναι μια παράταξη που χωρίζει τους πολίτες σε δικούς μας και ξένους, δεν είναι μια παράταξη με παιδιά και αποπαίδια. Είναι μια ομάδα που είτε από την θέση της αντιπολίτευσης που είμαστε τώρα, είτε από την θέση της Δημοτικής Αρχής υπηρετεί όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.

   Σαν ομάδα βάζουμε σε προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική του Δήμου. Όλο το έργο της Δημοτικής Αρχής θα έχει την παράμετρο της κοινωνικής πολιτικής. Γιατί η σωστή κοινωνική πολιτική είναι και αναπτυξιακή πολιτική.

   Η Κίσαμος , ο τόπος μας  έχει τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες να συνδυάσει στα επόμενα χρόνια την ανάπτυξη με την κοινωνική συνοχή. Να γίνει μια λειτουργική πόλη. Να προσφέρει ποιότητα ζωής για όλους. Να αποκτήσει ταυτότητα, να κρατήσει τους νέους ανθρώπους του και να γίνει πόλος έλξης για την εγκατάσταση ανθρώπων σε παραγωγικές ηλικίες.

  Θέτω λοιπόν το ερώτημα,  εάν όλοι εμείς ως δημότες θέλουμε μια δημοτική Αρχή, η οποία είναι ενδοτική, υποχωρητική , ή  θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που μπορεί και ξέρει να συνεργάζεται,  ξέρει όμως και να εναντιώνεται όταν χρειάζεται και να διεκδικεί;

   Αυτή τη Κίσσαμο θέλουμε: Μια πόλη-πρότυπο για όσα μπορεί να συμβολίζει, αλλά και όσα μπορεί να προσφέρει. Θα διεκδικήσουμε και  θα συνεργαστούμε ώστε τα επόμενα χρόνια να έχουμε μια εποχή μετασχηματισμού και δημιουργίας για την πόλη μας. Μια εποχή θετικών αλλαγών σε μια πόλη που θα σέβεται τα δικαιώματα όσων ζουν και ονειρεύονται σε αυτήν.

   Όπως γράφει ο μεγάλος ποιητής Μανώλης Αναγνωστάκης   << Κι ήθελε ακόμα πολύ φως να ξημερώσει. Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα. Έβλεπα τώρα. Πόσα κρυμμένα τιμαλφή έπρεπε να σώσω. Πόσες φωλιές νερού να συντηρήσω μέσα στις φλόγες ..>>

  Θέλει λοιπόν πολύ φως να ξημερώσει αλλά εμείς είμαστε εδώ για να συντηρήσουμε τις < φωλιές νερού μέσα στις φλόγες… > με πείσμα και πίστη στο δήμο μας κ στους δημότες του.

  Οι επόμενες εκλογές ας είναι λοιπόν ένα βήμα ελπίδας, αισιοδοξίας  και ανάτασης κόντρα στη μαυρίλα κ στην απάθεια.

Να εκφραστεί το << δεν πάει άλλο>> , το <<φτάνει ως εδώ>>…..

Zητάω  λοιπόν  τη στήριξη όλων σας  για να προσπαθήσω για το καλύτερο για αυτόν τον τόπο που  αξίζει περισσότερα, αξίζει καλύτερα.                      

Με εκτίμηση

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ψαράκης  Νεκτάριος

Πολιτικός Μηχανικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *