Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Νέος Κισσαμικός: “Οργασμός” ανακοινώσεων!

Τέσσερις ανακοινώσεις το βράδυ της Τετάρτης (14/6) για τον Νέο Κισσαμικό!

Μεταγραφές και ανανεώσεις για την ομάδα της Κισάμου.

Ανανεώσεις με τερματοφύλακες:

Το ΔΣ του Νέου ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας , με τους τερματοφύλακες μας Μαστοράκη Αλέξανδρο και Καστρινάκη Λευτέρη ! Αλέξανδρε και Λευτέρη καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε με υγεία !

Ανανέωση με Ντόντα:

Το ΔΣ του Νέου ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας , με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της ομάδας μας , Άγγελο Ντόντα ! Άγγελε καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε με υγεία !

Ανακοίνωση για Λουβιτάκη:

Το ΔΣ του Νέου ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας , με τον χαρισματικό επιθετικό , γέννημα θρέμμα της ομάδας μας , με παραστάσεις και από την ΠΑΕ Χανιά , Λουβιτάκη Γιάννη ! Γιάννη καλώς όρισες στην ομάδα σου ! Καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε με υγεία !

Ανακοίνωση για Μπαμπούλια:

Το ΔΣ του Νέου ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιαννιώτη επιθετικό, Αλέξη Μπαμπούλια ! Αλέξη καλώς όρισες στην οικογένεια του Κισσαμικου ! Καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε με υγεία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *