Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Υγρός στίβος

ΝΟΧ: Επίσημα στην Εθνική ομάδα οι «4» της τεχνικής κολύμβησης

Δυνατή συμμετοχή του ΝΟΧ στις Εθνικές ομάδες.

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία οι αποστολές για τις Εθνικές ομάδες τεχνικής κολύμβησης που θα πάρουν μέρος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών και νέων-νεανίδων που έχουν προγραμματιστεί για τον προσεχή Οκτώβριο στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Επιβεβαιώνεται προφανώς και η συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Αντώνη Τσουρουνάκη (Εθνική ανδρών), Ανδρέα Κελαϊδή, Ιάσωνα Χίνου (Εθνική νέων) και Χριστιάνας Σκυλουράκη (Εθνική νεανίδων). Μια δικαίωση για τους Χανιώτες πρωταθλητές, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις που πέτυχαν στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Χανιά.

Αναλυτικότερα, η σχετική ανάρτηση που υπάρχει στην Κολυμβητική Ομοσπονδία όπου φιλοξενείται και η δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Καλαϊτζογλίδη είναι η εξής:

Μετά την ολοκλήρωση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων και σύμφωνα με την αναμορφωμένη προκήρυξη, συγκροτήθηκαν οι Εθνικές ομάδες Τεχνικής Κολύμβησης για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων Νεανίδων, που έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου στο Λιλιάνο της Ιταλίας.

Αναλυτικά:

Εθνική Ανδρών:

Μυλωνάκης Αναστάσιος (ΑΝΟΑ)
Μπόνιας Χρήστος (ΝΟ Αμφιθέας)
Δρυγούτης Κωνσταντίνος (ΑΝΟΑ)
Αρμούτσης Μάριος (ΚΟΚ)
Τσιάβος Κωνσταντίνος (ΑΕ Χαϊδαρίου)
Τσουρουνάκης Αντώνης (ΝΟ Χανίων)
Τσιγγέλης Θωμάς (Γλαύκος Περιστερίου)
Γιασεμής Λεωνίδας (ΑΟ Αιγαίου)
Νταφόπουλος Θωμάς (ΑΝΟΑ)
Βαλαλάς Χρήστος (Πανσερραϊκός)

Εθνική Γυναικών:

Δεληγιάννη Ειρήνη (ΝΟ Αμφιθέας)
Κτενά Σοφία (Δελφίνια Περιστερίου)
Ακριτίδου Δήμητρα (ΚΟΚ)
Καρατσίβη Αθανασία (Λαρισαϊκός)
Βραχλιώτη Χριστίνα (ΝΟ Αμφιθέας)
Στάμου Ελευθερία (Ολυμπιακός Βόλου)
Παναγιωτίδου Ιωάννα (ΚΟΚ)
Τσιγκόια Βασιλεία (ΙΟΘ)
Βακιρτζή Ηλιάνα (Πανσερραϊκός)

Εθνική Νέων:

Καλαϊτζόπουλος Χρήστος (Δελφίνια Πτολεμαΐδας)
Καλαϊτζόπουλος Πάρης (Δελφίνια Πτολεμαΐδας)
Καλτσουκαλάς Γιώργος (Δελφίνια Περιστερίου)
Κελαϊδής Ανδρέας (ΝΟ Χανίων)
Χίνος Ιάσων (ΝΟ Χανίων)
Δουλγεράκης Γιάννης (Ποσειδών Ληξουρίου)
Λαμπαδάρης Απόστολος (ΚΟΚ)
Κουλουριώτης Παναγιώτης (Γλαύκος Περιστερίου)

Εθνική Νεανίδων:

Σκυλουράκη Χριστιάνα (ΝΟ Χανίων)
Μανιάτη Κατερίνα (ΝΟ Αμφιθέας)
Κούρτη Φωτεινή (ΙΟΘ)
Μυτακίδη Δανάη (ΚΟΚ)
Γκόβα Ειρήνη (ΑΝΟΑ)
Παπάζογλου Μαρία (ΑΑ Αστέρια)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε σχετικά: «Σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά στηρίξαμε και εξακολουθούμε να στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια των αθλητών μας και των προπονητών τους σε όλα τα επίπεδα. Οι επιδόσεις των πρωταθλητών μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ καλές, κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον. Με βάση τις νέες ιδιαίτερες συνθήκες και προκλήσεις που παρουσιάζονται συνεχώς και έχοντας πάντα τη στήριξη της Ομοσπονδίας μας, έχουμε ως βασική μας αρχή το να είμαστε ευπροσάρμοστοι στις νέες καταστάσεις και να βρισκόμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα. Στη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων τηρήθηκαν απαρέγκλιτα τα όσα αναφέρθηκαν στην προκήρυξη, ενώ δόθηκαν ευκαιρίες και σε νέους φερέλπιδες αθλητές. Παράλληλα στηρίζουμε τα μεγάλα ονόματα που παραδοσιακά έφεραν διακρίσεις στο άθλημα».