Κατηγορίες
Υγρός στίβος

ΝΟΧ: Καλή επιτυχία στους Χανιώτες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει την χαρά και την υπερηφάνεια του για τη συμμετοχή δικών του αθλητών στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη, που δεν είναι άλλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συμμετοχή τεσσάρων δικών μας αθλητών, άσχετα αν δύο από αυτούς δε βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας πόλο του σωματείου μας δηλώνει περίτρανα τη σημαντικότητα, το βεληνεκές, το εκτόπισμα του Ναυτικού Ομίλου. Με διαχρονική προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δηλώνει για μια ακόμα φορά όχι απλά παρών, αλλά συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ελάχιστα σωματεία που στέλνει τέσσερις δικούς του αθλητές σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Συγκεκριμένα, η αναφορά γίνεται για τους εξής:

• Αννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση)
• Απόστολο Παπαστάμο (κολύμβηση)
• Δημήτρη Σκουμπάκη (πόλο)
• Κώστα Γαλανίδη (πόλο)

Εν όψει της αναχώρησης την προσεχή Κυριακή για το Τόκιο για την Αννα Ντουντουνάκη και τον Απόστολο Παπαστάμο, καθώς και τον προπονητή, Κώστα Τζιλιβάκη, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη είχε προγραμματίσει να είναι παρούσα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προκειμένου να ευχηθεί από κοντά στους αθλητές, ωστόσο μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκο Γιαννόπουλο και αφού λήφθηκαν υπόψη οι συνθήκες που υπάρχουν με την έκρηξη που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας με τα κρούσματα με τον κορονοϊό, αποφασίστηκε οι ευχές της να εκφραστούν μέσω τηλεφώνου.

Ο Ναυτικός Ομιλος θέλει να ευχηθεί, όμως, επίσης καλή επιτυχία συνολικά στους Χανιώτες αθλητές, οι οποίοι σε σύνολο φτάνουν τους επτά που θα βρίσκονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα η αναφορά γίνεται για τους εξής:

• Πολυχρόνη Τζωρτζάκη (ποδηλασία)
• Χρήστο Φραντζεσκάκη (σφυροβολία)
• Μιχάλη Αναστασάκη (σφυροβολία)

Ευχόμαστε η παρουσία των αθλητών μας να συνοδευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να υπάρξουν οι μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως και μόνο η συμμετοχή τους στους αγώνες του Τόκιο συνιστά μια τεράστια επιτυχία. Θα παρακολουθήσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθειά τους!