Κατηγορίες
Υγρός στίβος

ΝΟΧ: Μεγάλη νίκη στη Χίο!

Με 11-9 επικράτησε το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα στη Χίο για την Α1 πόλο των ανδρών.

Ήταν η δεύτερη νίκη του ΝΟΧ εκτός έδρας και η τρίτη του στο πρωτάθλημα.

Ο ΝΟ Χανίων απέδρασε από το Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με ένα σπουδαίο «διπλό» και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 11-9 στην έδρα του ΝΟ Χίου για την 7η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης της διοργάνωσης και με 9 βαθμούς βρίσκεται πλέον στην 5η θέση. Οι Χιώτες μένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας με έναν βαθμό.

Οι Χανιώτες μπήκαν αποφασισμένοι, αφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν ακόμα και με 4-0 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου και στη συνέχεια με όπλο την καλή τους άμυνα διατήρησαν μια διαφορά ασφαλείας μέχρι το τελικό υπέρ τους 11-9. Κουφαίοι του ΝΟ Χανίων οι Αποστολάκης και Τοτ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 2.50 πριν από τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου αποβάλαμε χωρίς αντικατάσταση με κόκκινη κάρτα το Νο 2, Μιμίδη Στυλιανό, του ΝΟ Χίου και το Νο 5, Αγιωργούση Νικόδημο, του ΝΟ Χανίων για βιαιοπραγία, διότι ο ένας γρονθοκόπησε τον άλλον στο πρόσωπο».

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-11

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 4-2, 3-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ, Μπενέτος, Γδύσης 1, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιωα., Καρακούρος Ιωα., Καρακούρος Μ., Αμπάζης 3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Νικολαΐδης 1, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Κανδανολέων, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Τοτ 2, Αποστολάκης 3, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Τάκης Ταναΐνης