Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

ΝΟΧ: Μετά την άδεια της ΓΓΑ για προπονήσεις, τεστ covid για τους αθλητές της τεχνικής κολύμβησης

Η άδεια δόθηκε χτες.

Και σήμερα οι αθλητές της Εθνικής ομάδας τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ (Τσουρουνάκης, Χίνος, Κελαηδής, Σκυλουράκη), μαζί με τον προπονητή τους Ηλία Καλαμαρίδη έκαναν σήμερα στην 2η ΤΟΜΥ Χανίων (Παλιό Νοσοκομείο) Τεστ Covid-19 για να μπορούν να κολυμπούν με ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ανταποκρίθηκε θετικά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο αίτημα της ΚΟΕ, η οποία επανήλθε σχετικά στις 12/1 με νέα επιστολή της, για την άδεια προπόνησης 33 αθλητών / τριών της Τεχνικής κολύμβησης, εν όψει της συμμετοχής τους σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις εντός του έτους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ενημέρωσε την Ομοσπονδία, ότι “εγκρίνεται ο αριθμός των μελών της εθνικής ομάδας για το άθλημα της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ και μπορείτε να προβείτε στις ενέργειες που περιγράφονται στις οδηγίες…”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ των άλλων στην επιστολή του.

Ο κ. Μαυρωτάς τονίζει επίσης ότι “Με την πεποίθηση ότι υπό τις τρέχουσες συνθήκες η διασφάλιση της προπονητικής δραστηριότητας και της υγείας των αθλητών αποτελεί συλλογική προσπάθεια, προσβλέπουμε στη συνεχή, στενή και εποικοδομητική συνεργασία σας”.

Σημειώνεται ότι, για το θέμα, εκτός της τελευταίας επιστολής προς την ΓΓΑ (12/1), είχαν προηγηθεί άλλες δύο (11 και 29 Δεκεμβρίου 2020).