Κατηγορίες
Υγρός στίβος

ΝΟΧ – Παίδες: Έτοιμοι για το χρυσό μετάλλιο οι παίκτες του Βουλγαράκη

Πηγαίνουν για το “χρυσό”.

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ομάδα πόλο παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία εξασφάλισε την Κυριακή το πρωί την πρόκριση στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι νεαροί πολίστες του Μάνθου Βουλγαράκη ήταν καταιγιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό τον οποίο κέρδισαν με σκορ 12-8, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό.

Ως εκ τούτου, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, θα έχει την ευκαιρία στις 6.30 το απόγευμα ν’ αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος γι’ αυτή τη χρονιά. Πρόκειται για μια διάκριση η οποία σε κάθε περίπτωση είναι τεράστια για τον ΝΟΧ, οι παίκτες του οποίου επιβεβαίωσαν τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, προκρίθηκε στον τελικό, κερδίζοντας σε έναν εντυπωσιακό ημιτελικό τον Ν.Ο. Πατρών με σκορ 13-12.

Ν.Ο. Χανίων-Παναθηναϊκός 12-8

Τα 8λεπτα: 3-2, 3-2, 3-3, 3-1

ΝΟΧ (Μάνθος Βουλγαράκης): Αρετάκης 1, Γιασαφάκης, Κανδανολέων 4, Κουνδουράκης, Κρασάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Μπαουράκης, Μπουρίκας, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης 2, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Πουλής, Σαμαράς, Σπάχιτς 5, Τσοντάκης, Φαντριδάκης, Χειλουδάκης.