Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

ΝΟΧ-πόλο: Η αναμενόμενη “σκυτάλη” στον Μάνθο Βουλγαράκη για τους άνδρες

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή για να αντικατασταθεί στην ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΧ ο τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας.

Ο τεχνικός του ΝΟΧ που έχει αναλάβει τις Εθνικές Νέων ανδρών και εφήβων δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να συνεχίσει στον ΝΟΧ και ο διάδοχος του Μάνθος Βουλγαράκης, ως προπονητής πλέον, φαίνεται ως η ιδανικότερη επιλογή.

Ήταν σπουδαίος παίκτης, με τεράστια εμπειρία στις πισίνες, ξεκίνησε με όρεξη την προπονητική, όντας στην ομάδα παίδων του ΝΟΧ που την έφερε ψηλά σε Πανελλήνιο επίπεδο και δείχνει ότι έχει φιλοδοξίες και σε αυτό το πόστο.

Κυρίως όμως είναι σοβαρός, μετρημένος και συνειδητοποιημένος, χωρίς φανφάρες και χωρίς άσκοπες εξάρσεις. Μεταδίδει ηρεμία και έχοντας εσωτερικά κίνητρα φαίνεται ότι μπορεί να οδηγήσει τον ΝΟΧ σε επιτυχίες, όπως και ο Μαχαίρας.

Παίρνει την ευκαιρία του και μένει να δούμε αν και πώς θα την αξιοποιήσει ενώ και ο ΝΟΧ αποδεικνύει ότι μπορεί και θέλει να δίνει ευκαιρίες στα δικά του παιδιά.

Ο Μάνθος Βουλγαράκης τόνισε και αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του στο σάιτ pisina:

“Ξεκινάμε στις 22/8 την προετοιμασία στα Χανιά. Εχουμε πάρει έναν ξένο, τον Βραζιλιάνο φουνταριστό Λουίς Κάρλος Ντα Σίλβα προς το παρόν και ψάχνουμε δεύτερο ξένο περιφερειακό. Εχουν αποχωρήσει 6 παίκτες από πέρυσι, οι 2 ξένοι, ο Κανδανολέων που πήγε στον Παναθηναϊκό, ο Σαρτζετάκης στην Γλυφάδα, ενώ οι Βολτυράκης και Βουλγαράκης σταμάτησαν. Θα πάρουμε μέρος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ και θα στηριχτούμε στα παιδιά των ακαδημιών μας”.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *