Κατηγορίες
Υγρός στίβος

ΝΟΧ: Πολύς “ντόρος” για το τίποτα! Άκυρες οι εκλογές – Δεληογλάνης: “Δικαίωση και ικανοποίηση”

Τι δηλώνει στο mirrorsports.gr, o εις των υποψηφίων Αλέξανδρος Δεληογλάνης που κίνησε και την αίτηση ασφαλιστικών μέτρωνH ανακοίνωση του ΝΟΧ.

Αποδεκτή από το δικαστήριο έγινε τελικά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Αλέξανδρου Δεληογλάνη κατά της διαδικασίας σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης του ΝΟΧ και της εκλογικής διαδικασίας, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (30/06).

Ως εκ τούτου οι εκλογές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ματαιώνονται και είναι άγνωστό το πότε τελικά θα πραγματοποιηθούν. Πάντως, στο καλύτερο σενάριο και εφόσον ξεπεραστούν όλα τα νομικά και διαδικαστικά θέματα θα πραγματοποιηθούν τέλη Αυγούστου ή εντός Σεπτεμβρίου. Δεν αποκλείεται φυσικά να γίνουν τέλη του 2021.

Συνυποψήφιος του Αλέξανδρου Δεληογλάνη είναι ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Λειψάκης.

Η λιτή ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

“Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει πως βάσει των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν σήμερα 30 Ιουνίου το δικαστήριο ακύρωσε με προσωρινή διαταγή τις αποφάσεις του Δ.Σ. για τη διεξαγωγή εκλογών, με την παρατήρηση ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά λόγω του πλήθους των μελών του σωματείου.

Η δικάσιμος για την υπόθεση ορίστηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2021″.

Το mirrorsports.gr επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Δεληογλάνη που έκανε την εξής τοποθέτηση:

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή. Την αναγνώριση δηλαδή του δικαστηρίου των σύννομων επιχειρημάτων μας. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, με κανέναν. Διασφαλίσαμε το συμφέρον των παιδιών μας και της εκλογικής διαδικασίας. Εφόσον ξαναγίνουν εκλογές, ευελπιστούμε να τηρηθούν τα νόμιμα και στην κάλπη ό,τι θέλει ας προκύψει”.

mirrorsports.gr