Κατηγορίες
Υγρός στίβος

ΝΟΧ: Σαρώνουν τα μετάλλια στο “Hellas Open” τα κορίτσια της καλλιτεχνικής!

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή του διεθνούς μίτινγκ συλλόγων “Hellas Open” το οποίο φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ εξελίσσεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων!

Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης μετά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του Highlight κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση και στο Κόμπο, αφήνοντας στη 2η και την 3η αντίστοιχα τους Νηρέα Χαλανδρίου και Καλλίπολις Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του ΝΟΧ συγκέντρωσαν βαθμολογία 77,5667 που τους χάρισε το χρυσό, δείχνοντας έτσι ξανά τις μεγάλες τους δυνατότητες. Μια διάκριση πολύ σημαντική που δικαιώνει τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Αναλυτικότερα, τα κορίτσια που αποτέλεσαν το χορευτικό είναι τα εξής: Μπλεμπλιδάκη, Μπόκου, Εικοσιπεντάκη Α., Εικοσιπεντάκη Μ., Κανατάκη, Κοκκινάκη, Μακρινάκη, Μηνά, Τσιφετάκη, Τζατζιμάκη (αναπληρωματικές οι Νίκου και Βλαχαντώνη).

Πέραν της πρωτιάς στο Κόμπο, εξαιρετική ήταν ακόμη η παρουσία για την Γαρυφαλιάνα Νίκου στο Ελεύθερο Σόλο η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας πίσω από τις Καραμέσιου (ΑΝΟΜ) και την Αμερικανίδα, Χοφστάινερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.