Κατηγορίες
Υγρός στίβος

ΝΟΧ: Στήριξη του ΔΣ στο πλαίσιο της τακτικής Γ.Σ.

Τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του σώματος της γενικής συνέλευσης εισέπραξε το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτό προέκυψε την Τετάρτη (28/6) το απόγευμα στα γραφεία του Ομίλου.

Οπως προέκυψε, ψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός για την χρονιά που πέρασε, ενώ υπερψηφίστηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός που ακολουθεί για το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά οικονομικό μέρος τόσο ο απολογισμός όσο και ο προϋπολογισμός παρουσιάστηκαν πλήρως ισοσκελισμένοι.

Η ΓΣ έδωσε την ευκαιρία στον πρόεδρο και τα νέα μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου να μιλήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν το σωματείο και έχουν να κάνουν τόσο με την λειτουργία των τμημάτων όσο και με τα νεότερα που υπάρχουν για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου. Οπως ειπώθηκε μάλιστα από τον πρόεδρο, κ. Γιάννη Χίνο, η εκτίμηση του είναι ότι η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου θα μπορούσε να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, εκφράζοντας γενικότερα την αισιοδοξία του για την πορεία των εξελίξεων.

Στη ΓΣ εγκρίθηκαν τυπικές τροποποιήσεις στο καταστατικό του Ομίλου που αφορούν το τμήμα εθελοντών, τα δελτία των αθλητών, τα μέλη και την χρονική περίοδο διεξαγωγής των γενικών συνελεύσεων. Ολες οι τροποποιήσεις πέρασαν ομόφωνα κι αφού έγινε η ενημέρωση για το τι ακριβώς περιλαμβάνουν από αρμόδιο νομικό, τον κ. Γεώργιο Βροντάκη.

Ο απολογισμός του έργου της διοίκησης έγινε από τον κ. Χίνο, τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Μαραγκάκη και την ταμία, Αμαλία Καγιά. Ο κ. Χίνος δεν παρέλειψε μάλιστα ν’ αναφερθεί προς όλους τους συνεργάτες του στο ΔΣ που από την πρώτη στιγμή της εκλογής τους έχουν ενσκήψει πάνω από όλα τα προβλήματα ή ζητήματα που παρουσιάζονται στον Ναυτικό Ομιλο, επιδεικνύοντας μεγάλη διάθεση επίλυσής τους, αφιερώνοντας ανιδιοτελώς κόπο και χρόνο, τους οποίους κι ευχαρίστησε. Επίσης ευχαρίστησε τους διαχρονικά χορηγούς του Ομίλου που είναι οι κάτοικοι της πόλης, μικρούς και μεγάλους χορηγούς και την τοπική αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *