Κατηγορίες
TENNIS CORNER IN THE SPOTLIGHT

Νόβακ Τζόκοβιτς: Θα πρέπει να εμβολιαστεί για να συμμετέχει στο Ρολάν Γκαρός

Η ανάρτηση της υπουργού Αθλητισμού της Γαλλίας για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Μετά το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία που οδήγησε στην απέλασή του, ο διάσημος τενίστας θα πρέπει να εμβολιαστεί αν θα θέλει να συμμετέχει στο Ρολάν Γκαρός, σύμφωνα με τη δήλωση της Υπουργού αθλητισμού της Γαλλίας, η οποία στάθηκε στη ψήφιση του σχετικού πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Χωρίς να τον κατονομάσει η Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, στάθηκε στην υπερψήφιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και στο ότι μόνο μ’ αυτό θα γίνεται η είσοδος σε δημόσια κτίρια και αθλητικούς χώρους. Όπερ σημαίνει ότι ο Νόλε, αν θέλει να διεκδικήσει το 3ο Γαλλικό Όπεν της καριέρας του, θα πρέπει να εμβολιαστεί.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της υπουργού Αθλητισμού της Γαλλίας

Συγκεκριμένα, η Μαρατσινεάνου έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί ώστε να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *