Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Ντουντουνάκη, Τεντόγλου και Εθνική πόλο για κορυφαίοι του 2021

Τη λίστα με τους υποψήφιους κορυφαίους για το 2021 έστειλε ο ΠΣΑΤ, όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα τόσο για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όσο και για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του 2021.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης τους κερδίζει όλους όταν τίθεται θέμα για την ανάδειξη του κορυφαίου. Όταν υπάρχουν παραπάνω από ένας χρυσοί Ολυμπιονίκες, τότε αξιολογείται ο βαθμός δυσκολίας και το χρυσό μετάλλιο στο στίβο σε Ολυμπιακούς Αγώνες τα κερδίζει όλα.
Ο Μίλτος Τεντόγλου δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου με το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο μήκος, αλλά και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2021, γεγονός που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά από κάποιον Έλληνα αθλητή στο στίβο τη σύγχρονη εποχή.
Όσον αφορά στις γυναίκες, η Άννα Ντουντουνάκη είναι η κορυφαία για το 2021 και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην 50αρα πισίνα, δευτεραθλήτρια στην 25αρα, διψήφιος αριθμός πανελλήνιων ρεκόρ και 9η θέση στους Ολυμπιακούς χάνοντας έναν ιστορικό τελικό για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου…
Για την κορυφαία ομάδα επίσης δεν τίθεται θέμα. Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών με το ιστορικό Ολυμπιακό μετάλλιο είναι μακράν η κορυφαία και ο προπονητής της Θοδωρής Βλάχος, αυτομάτως δικαιούται το βραβείο του κορυφαίου προπονητή (πρέπει να είναι από ομαδικό).

Αντικειμενικά αυτοί είναι οι κορυφαίοι για το 2021 και το γνωρίζουμε από την 9η Αυγούστου 2021.

sportsfeed.gr