Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο.Α.Χανίων: Αυτό που φαίνεται μπορεί να μην είναι έτσι…

Ο ίδιος ο ΟΑΧ ανέβασε τον πήχη…

‘Οσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος”, λέει το γνωστό ρητό, οπότε καλό είναι να κρατάμε “μικρό καλάθι” στον οιονδήποτε σχολιασμό και στην οποιαδήποτε κριτική ασκήσουμε σχετικά με το τριπλό “διαζύγιο” που μας προέκυψε χτες στη γυναικεία ομάδα του Ο.Α.Χανίων.

Ο κόουτς Νανάκος και οι δίδυμες αδερφές παίκτριες Βιντσιλαίου αποχαιρέτησαν την ομάδα, διότι οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους απέβησαν άκαρπες.

Αν συνυπολογίσει κανείς και τη λήξη της συνεργασίας με τις τρεις Αμερικανίδες, τότε καταλαβαίνουμε ότι η νέα ομάδα που θα παίξει (εκτός απροόπτου, γιατί πάντα βάζουμε το απρόοπτο στις μέρες  του κορωνοϊού) στην Α1 θα είναι τελείως διαφορετική από την περυσινή που έκανε “άνω κάτω” την κατηγορία με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της.

Το τι συμβαίνει με τον ΟΑΧ είναι κάτι που το ξέρουν πολύ καλά τόσο ο χρηματοδότης όσο και οι υπόλοιποι που ασχολούνται με την ομάδα.

Σαν mirrorsports.gr έχουν φτάσει στα αυτιά μας, από έγκυρες πηγές, κάποια πράγματα τα οποία δηλώνουν ότι υπάρχουν “θεματάκια”, αλλά ούτε κομψό είναι να βγουν προς τα έξω τώρα και επίσης είναι αρκετά νωρίς να δημοσιοποιηθούν γιατί αυτά τα “θεματάκια” είναι …υπό επεξεργασία.

Το δεδομένο όλων είναι και είναι κάτι που θα το συναντήσουμε παντού, πως η ιστορία με τον κορωνοϊό πλήττει του πάντες και τα πάντα, ειδικά στον οικονομικό τομέα.

Είναι σαφές ότι όπως όλες οι ομάδες μπάσκετ, έτσι και ο ΟΑΧ θα κινηθεί σε πιο χαμηλά μπάτζετ και αυτό αποτελεί έναν παράγοντα που θα επηρεάσει σε διαπραγματεύσεις και καταρτισμό ρόστερ, ενόψει νέας χρονιάς.

Ελπίζουμε να είναι το μοναδικό πράγμα που θα επηρεάσει και όχι να φτάσουμε σε άλλες, πιο προχωρημένες καταστάσεις, δεδομένου ότι ο ΟΑΧ έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη, με την περυσινή του τρομακτικά καλή πορεία!

Και όπως προείπαμε, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα και για εύκολες “κρίσεις”…

Vas Fou

mirrorsportschania@gmail.com