Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

Ο Ανυφαντάκης, ο Χατζηνικολάου, ο Μαναρώλης και η “πόρτα” της SL2

“Οργασμός” συνεργασιών προπονητών που έχουν περάσει από τα χανιώτικα γήπεδα, προκύπτει τις τελευταίες μέρες και ώρες.

Τρεις σημαντικοί προπονητές που ο καθένας έχει παρουσιάσει δείγματα γραφής στα χανιώτικα γήπεδα, βρίσκονται στο κατώφλι ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ένας προπονητής που έχει συνηθίσει να δουλεύει το τελευταίο αρκετό διάστημα στην Σούπερ λιγκ 2, με τελευταίο σταθμό την Καβάλα. Για μια συγκεκριμένη περίοδο πάντως, στο δεύτερο μισό του 2018-19 ανέλαβε τα “ηνία” του ΣΥΝΚΑ βοηθώντας το να παραμείνει στη Γ’ Εθνική (έκατσε στον πάγκο για ένα εξάμηνο). Τώρα αναλαμβάνει την Ξάνθη με την προοπτική να φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστιική ομάδα, που του χρόνου θα διεκδικήσει άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει κι αυτός “υψηλές παραστάσεις” έχοντας αποτελέσει προπονητής ακόμα και σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ (ΟΦΗ, Πλατανιάς, Άρης κτλ.). Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια είχε “χαθεί” αλλά τώρα επανέρχεται, αναλαμβάνοντας τη Ρόδο, ομάδα που διεκδικεί την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ 2 (Νότιος όμιλος). Μεγάλο κίνητρο και για τον ίδιο, αφού η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη. Θα βρει όμως και παλιούς γνώριμους από τον Πλατανιά, όπως ο Μαρτσάκης και ο Κόλτζος.

Ο Νίκος Μαναρώλης, όπως σας ενημερώσαμε χτες στο mirrorsports.gr, έχει ήδη δεχτεί πρόταση από τα Τρίκαλα να αναλάβει σαν “πρώτος” την οποία τη σκέφτεται. Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη και η απόφαση θέλει σκέψη, αλλά και το κίνητρο μεγάλο. Ο Μαναρώλης από τους παραπάνω δύο έχει τις λιγότερες “παραστάσεις”, ωστόσο και τον Πλατανιά καθοδήγησε στην Σούπερ Λιγκ για μικρό έστω διάστημα και ως συνεργάτης του Τίμου Καβακά έχει εμπειρία της SL2 , αλλά και γενικά, εμπειρία Εθνικών κατηγοριών διαθέτει και φυσικά θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Και οι τρεις εργάστηκαν και πρόσφεραν στα Χανιά και φυσικά να τους ευχηθούμε “καλή πορεία” στα δύσκολα “μονοπάτια” της Σούπερ Λιγκ 2…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.