Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Ο απολογισμός Βρέντζου και η συγγνώμη για το σήμα

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Βρέντζος κάνει απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στα Χανιά.

Μίλησε για την εξαιρετική πορεία του β’ γύρου, για τον Αντώνη Ροκάκη αλλά και τη διαδικασία της αλλαγής σήματος που ακόμα δεν ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά:

Η πρώτη μου ποδοσφαιρική σεζόν ως παράγοντας εκτός Εργοτέλη, ο οποίος ήταν είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη, ολοκληρώθηκε. Μια πολύ δύσκολη σεζόν που ξεκίνησε υπό αντίξοες συνθήκες, συνεχίστηκε με προβλήματα, αλλά τελικά ολοκληρώθηκε με επιτυχία και κυρίως με προοπτική για το μέλλον.

Ήταν μέσα Σεπτέμβρη όταν αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του φίλου μου Αντώνη Ροκάκη να ασχοληθώ με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως εξωδιοικητικός παράγοντας. Και σήμερα, 9 μήνες μετά, νιώθω δικαιωμένος για την απόφαση που πήρα να γίνω μέλος της οικογένειας των Χανίων και ταυτόχρονα ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για όσα καταφέραμε.

Αν αναλογιστούμε πότε και πως ξεκινήσαμε και με τι μειονέκτημα σε σχέση με σχεδόν όλες τις υπόλοιπες ομάδες, η 4η θέση που κατακτήσαμε και η αήττητη πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε στον 2ο γύρο (8 νίκες – 6 ισοπαλίες), όπου είμασταν η καλύτερη ομάδα, αποτελούν πραγματικό κατόρθωμα. Και αποδείξαμε αυτό το οποίο από την πρώτη στιγμή ισχυριζόμουν, ίσως με έπαρση αλλά και ρεαλισμό, ότι έτσι και είχαμε ξεκινήσει 1 μήνα πριν θα έψαχναν από νωρίς τον 2ο.

Ταυτόχρονα, η οικονομική συνέπεια και σταθερότητα, σήμα κατατεθέν της ΠΑΕ Χανιά και του Αντώνη Ροκάκη διαχρονικά, ήταν φέτος καλύτερη από ποτέ. Ανήκουμε σ’ ένα πολύ μικρό γκρουπ ομάδων στην Ελλάδα που καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους στο ακέραιο και δεν χρωστούν ούτε ευρώ.

Υπήρξε, επίσης, σημαντική βελτίωση σε θέματα δοίκησης, οργάνωσης, μάρκετινγκ και άλλων λειτουργιών της ομάδας. Νομίζω ότι, για πρώτη φορά ίσως, έχουμε θέσει τις βάσεις για ψηλότερα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο.

Το πιο σημαντικό όμως επίτευγμα της φετινής σεζόν είναι η ενδυνάμωση της σχέσης της ομάδας με τους φιλάθλους και γενικά την κοινωνία των Χανίων. Η ΠΑΕ έγινε, επιτέλους, πιο εξωστρεφής και ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Πιθανότατα επειδή, για πρώτη φορά ίσως, είδε ένα ξεκάθαρο πλάνο και μια σοβαρή προοπτική.

Φυσικά έγιναν και λάθη, με μεγαλύτερο την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αλλαγή του σήματος, για την οποία ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους των Χανίων, παρότι δεν είναι ευθύνη μου, δεδομένου ότι τους είχα υποσχεθεί ότι το σήμα θα αλλάξει πριν το τέλος της σεζόν. Τους υπόσχομαι όμως ότι θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε αυτό να δρομολογηθεί – επί της ουσίας – άμεσα και να ολοκληρωθεί – επίσημα – πριν την αγωνιστική έναρξη της νέας σεζόν (σε διαφορετική περίπτωση δε θα έχω καμιά απολύτως θέση στην ομάδα).

Μέσα απ’ την καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω:

  • Τον Αντώνη Ροκάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε
  • Τα μέλη της διοίκησης Γιώργο Ξηρουχάκη, Γιώργο Τουλουπάκη και Λευτέρη Μπουζάκη για τη συνεργασία τους.
  • Τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές της ΠΑΕ για τη δουλειά τους
  • Τον Σταύρο Λαμπράκη για την ποδοσφαιρική τεχνογνωσία που μετέδωσε
  • Τον Γιάννη Ταουσιάνη για τον αέρα πρωταθλητισμού που έφερε
  • Όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ για τη συνεισφορά τους
  • Τους ποδοσφαιριστές για τον επαγγελματισμό τους
  • Τους χορηγούς, υποστηρικτές και διαφημιζόμενους για τη στήριξη τους.

Πάνω απ’ όλους, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη τους. Και να τους υποσχεθώ ότι τα καλύτερα έρχονται…

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *