Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT Υποδομές

Ο Αυγενάκης μιλά για “fake news” σε σχέση με το κόμπλεξ – Σφοδρή επίθεση Τζώρτζογλου!

Η δήλωση Αυγενάκη σε ραδιόφωνο του Ηρακλείου έχει προκαλέσει σφορδρές αντιδράσεις στα Χανιά.

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε (στον athletic radio) για “κομπλεξισμό” των Χανιωτών,με αφορμή ερώτηση που έγινε το μεσημέρι της ίδιας μέρας στα Χανιά “στο γεγονός ότι τα έργα στο Ηράκλειο τρέχουν πιο γρήγορα σε σχέση με τα Χανιά”.

Αυτό έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στα Χανιά, όχι όμως επίσημα, και ποικίλες αντιδράσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Λευτέρης Αυγενάκης με ποστάρισμά του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook προσπαθεί να τα …μαζέψει:

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και μη διατηρών καλές σχέσεις με τον Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκος Τζώρτζογλου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Υφυπουρού Αθλητισμού, λόγω της δήλωσής του περί κομπλεξισμού των Χανιωτών:

«Ντροπή!!! Έλεος!!! Μαζέψτε τον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

Θλίψη, οργή και απογοήτευση μου προκαλεί η δημόσια δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μετά από επίσκεψη του στα Χανιά ότι «διέκρινε κομπλεξισμό από τους Χανιώτες έναντι των έργων που γίνονται στο Ηράκλειο». Μια δήλωση που ξεπέρασε κάθε όριο, μια δήλωση που προσβάλει το συγκρητισμό, μια δήλωση που υποβιβάζει την προσπάθεια για μια Κρήτη με ενότητα και ομοψυχία.

Ως πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, οφείλω να πάρω θέση και να προστατέψω αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το ποδόσφαιρο και έχει επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα για την ανάδειξη του συγκρητισμού και της ενότητας.

Σήμερα, λόγω της κατάστασης, της πανδημίας, της οικονομικής ανέχειας, των προβλημάτων στην κοινωνία απαιτείται ενότητα και όχι δηλώσεις που φέρνουν διχασμό!

Οι πρόεδροι και οι διοικήσεις των ΕΠΣ της Κρήτης, όλοι οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι ομάδες, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, οι τοπικοί φορείς, όλοι παντού και πάντα αναδεικνύουμε την κρητική φιλοξενία και τις καλές σχέσεις μεταξύ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα και το δείχνουν οι πράξεις!

Δηλώσεις και τοποθετήσεις τέτοιου επιπέδου από έναν Υφυπουργό Αθλητισμού, που δεν έχει κάνει το παραμικρό για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων, δεν έχει στηρίξει το παραμικρό εκείνα τα Χανιωτόπουλα που παλεύουν μέσα σε άθλιες συνθήκες για να αναδειχτούν Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές, ακόμα και το Ηράκλειο που υποτίθεται ότι βοηθάει δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό με τρανό παράδειγμα το Παγκρήτιο που παραμένει δίχως στέγαστρο, είναι προσβολή για την Κρήτη, προσβολή για τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, προσβολή για όλους μας.

Είναι «τορπίλη» κατά του συγκρητισμού που για χρόνια όλοι εμείς παλεύουμε και έρχεται ένας Υφυπουργός να λέει δημόσια ότι «διακρίνει κομπλεξισμό από τους Χανιώτες έναντι του Ηρακλείου».

Ντροπή!!! Έλεος!!! Μαζέψτε τον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

Νικόλαος Τζώρτζογλου

Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου.