Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση

Ο Αυγενάκης στο στόχαστρο του Μαξίμου για την βαριά ήττα στη Θεσσαλία!

Το “βατερλώ” Αγοραστού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, βάζει στο στόχαστρο του Μαξίμου τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Έντονος ο προβληματικός στην Κυβέρνηση μετά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. 

Τόσο στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, όσο και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου υπήρξαν υποψήφιοι που ξεκάθαρα είχαν τη στήριξη του Μαξίμου, το κυβερνών κόμμα υπέστη βαριές ήττες και πλέον αναζητούνται τα αίτια των αποτελεσμάτων, σε μία προσπάθεια να αποτιμηθεί η υπάρχουσα κατάσταση. 

Η μεγαλύτερη έκπληξη φυσικά αφορούσε στην εκλογή του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων έναντι του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ σαρωτική ήταν η επικράτηση του Στέλιου Αγγελούδη επί του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Μεγάλο ωστόσο ήταν το πλήγμα για την Κυβέρνηση και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου ο Δημήτρης Κουρέτας επικράτησε του “γαλάζιου” εκλεκτού, Κώστα Αγοραστού και μάλιστα με σχεδόν 20 μονάδες διαφορά. 

Στο Μαξίμου, δε, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη για όσα δήλωσε το προηγούμενο διάστημα και τον τρόπο που το έκανε, αφού εμφανιζόταν να συνδέει το εκλογική αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υπερψήφιση του κ.Αγοραστού, με την πορεία καταβολής κάποιων ενισχύσεων στους πληγέντες αγρότες. Μία στάση που εκ του αποτελέσματος έφερε τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, ενώ προκάλεσε και αλγεινή εντύπωση γενικότερα, απέναντι στους δοκιμαζόμενους πολίτες της Θεσσαλίας. 
 

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *