Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

O Bύζας της ανατροπής – Τι λέει ο προπονητής του

Ο Βύζας Μεγάρων έγινε θέμα συζήτησης με το εκπληκτικό 4-1 με το οποίο επικράτησε στο γήπεδο της Νίκαιας απέναντι στην Ελλάδα Ποντίων, παίρνοντάς της το εισιτήριο της ανόδου μέσα από τα… χέρια!

Κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος είχε ο Δημήτρης Καλύκας, ο οποίος οδήγησε τους κιτρινόμαυρους σε μία εντυπωσιακή πορεία πρωταθλητισμού, που καταλήγει στη Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο Soccerlive για αυτή την ιδιαίτερη και ιστορική στιγμή, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο και τους συνεργάτες του, ενώ σημείωσε με νόημα πως η αξία του ηττημένου δίνει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στην επιτυχία της δικής του ομάδας.

«Αξίζουν πολλά συγχαρηρήρια στους πρωταγωνιστές του γώνα, στους ποδοσφαιριστές του Βύζαντα Μεγαρών που ήταν εκπληκτικοί και χθες και σε όλα τα παιχνίδια των μπαράζ! Έκαναν κατά γράμμα ότι σχεδιάσαμε αυτό το διάστημα και κέρδισαν πανάξια την άνοδο! Πολλά συγχαρητήρια, επίσης, στον υπέροχο κόσμο των Μεγάρων, που ήταν μαζί μας παντού και μας στήριξε! Η συμπεριφορά τους ήταν κόσμια και εκπληκτική! Είναι ένθερμοι ομαδοί, αγαπούν την ομάδα και τους αξίζει να τη δουν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, που ήταν δίπλα μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργήθηκε και μας στήριξε σε όλα τα αποτελέσματα: και στα καλά και στα άσχημα! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Είναι ο αναλυτής Παναγιώτης Κοζακόπουλος, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Πάικος Λεβεντούρης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάσος Ανδρέου, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Κόκκαλης, ο φροντιστής Πέτρος Κυριακίδης, ο διοικητικός Θάκης Μπότιζας και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Γιαννακάρης και, φυσικά, η πρόεδρος Γιάννα Ρήγα, που ηγήθηκε σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Στον επίλογό του, ο Δ. Καλύκας σημείωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που συνεργάστηκα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές! Είναι άξιοι που έβγαλαν αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα! Αγαπούν αυτό που κάνουν και αγαπούν τον Βύζαντα. Είναι άξιοι, ικανοί και πήραν αυτό που τους άξιζε. Θέλω να πω, επίσης, ότι η Ελλάς Ποντίων ήταν ένας άξιος αντίπαλος, έκανε μία εκπληκτική χρονιά και είναι κρίμα που αυτή η ομάδα δεν μπόρεσε να ανέβει. Ισχύει στην περίπτωσή μας ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.