Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

“Ο Χαρδαλιάς μετά τους αθλητές απογοήτευσε και τους πολίτες!” (Vid)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τους αθλητές απογοήτευσε και τους πολίτες με τους χειρισμούς του στο θέμα της «Μήδειας» και πλέον δέχεται πυρά και εκ των έσω, με παράδειγμα τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος είπε ότι ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας «ξέχασε να πει ένα συγνώμη»!

Για τον Αθλητισμό ούτε κουβέντα να γίνεται. Ο Νίκος Χαρδαλιάς απογοήτευσε αθλητές, προπονητές, ομάδες. Τους γύρισε την πλάτη. Ξέχασε ότι προέρχεται από τον Αθλητισμό (ήταν πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού) και αντί να του σταθεί, να τον βοηθήσει στις φριχτές ώρες που περνάει μετά το λουκέτο σε Εθνικά Πρωταθλήματα, Ενώσεις και Ακαδημίες, τον έβαλε σε δεύτερη μοίρα.

Αποκορύφωμα ήταν εκείνες οι… περίφημες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω», όταν τόνισε ότι πρώτα προέχει το «ξεκλείδωμα» της εστίασης και μετά έρχεται ο Αθλητισμός, ενώ γενικά έχει πει σε όλους τους τόνους ότι ο Αθλητισμός είναι εστία υπερμετάδοσης του ιού, αγνοώντας όλες τις έρευνες που είχε κάνει το υφυπουργείο Αθλητισμού και η ΓΓΑ και δείχνουν το ακριβώς αντίθετο!

Πάντα έπαιρνε την πλευρά των Λοιμωξιολόγων στο όλο θέμα και το… μάρμαρο πλήρωνε και πληρώνει ο Αθλητισμός.

Πλέον, όμως, πέρα από τους αθλητές, τους προπονητές, τις ομάδες έχει απογοητεύσει και τους πολίτες.

Τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία στην Αττική και ειδικά στα Βόρεια Προάστια τον έφεραν στο μάτι του κυκλώνα. Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας είναι ο απόλυτος «στρατηγός» σε τέτοια προβλήματα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς, όμως, δεν τα κατάφερε. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που είναι το μυαλό και το δεξί χέρι της Κυβέρνησης σε τέτοιες κρίσεις δεν τα κατάφερε.

Άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, ταλαιπωρήθηκαν, έφτασαν στα όριά τους. Και όλα αυτά στην Αθήνα! Και όλα αυτά το 2021!

Παπαδημητρίου: «Ο Χαρδαλιάς ξέχασε να πει ένα συγνώμη»

Δεν έχουμε κάτι με τον Νίκο Χαρδαλιά. Απλά δημοσιοποιούμε τις σκέψεις όλων όσων ταλαιπωρήθηκαν. Και δεν είμαστε εμείς που λέμε ότι κάτι δεν πήγε καλά στην διαχείριση των προβλημάτων της θεομηνίας.

Το λένε και τα ίδια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με αποτέλεσμα ο Νίκος Χαρδαλιάς να δέχεται πυρά εκ των έσω.

Το είπε με ξεκάθαρο τρόπο και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North 98.

Ο Παπαδημητρίου είπε ξεκάθαρα ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς οφείλει μια συγγνώμη ειδικά για όσα έγιναν με την ΔΕΗ και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο πολίτης ξέρει ότι τον απογοήτευσε το κράτος. Και σίγουρα υπάρχει πολιτικός αντίκτυπος σε τέτοιες κρίσεις. Και ο κ. Χαρδαλιάς , χθες,κατά την ενημέρωσή του, ένας άνθρωπος επιτελικός που βάζει τα χέρια του εκεί που πρέπει να μπουν για να γίνει δουλειά, μέσα σ΄αυτό το στρίμωγμα που υπήρξε στην Αττική από την κακοκαιρία, ξέχασε να πει ένα «συγνώμη» στους πολίτες. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε κυριολεκτικά πέσουμε με τα μούτρα, να ξαναδούμε τι κράτος έχουμε, τι υποδομές έχουμε».

Η «συγγνώμη» που δεν ειπώθηκε ποτέ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση που έκανε χθες και η οποία προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και μέσα στη Νέα Δημοκρατία, μιλούσε και μιλούσε και εξηγούσε, αλλά δεν είπε ούτε μισή «συγγνώμη»!

Η «Μήδεια» άφησε 10.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα. Άφησε ανθρώπους χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό. Σε όλους αυτούς τους έπρεπε αν μην τι άλλο μια συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά. Η «συγγνώμη» όμως, δεν ειπώθηκε ποτέ.

Χαρδαλιάς: «Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε ποιος κάνει τι»

Ο Γενικός Γραμματέας στην ενημέρωση μετά την χθεσινή τεχνική σύσκεψη που έγινε όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά είπε ότι δεν είναι και η ώρα να συζητήσει και ποιος κάνει τι στον συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών.

Αναλυτικά ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Ο καθένας έχει αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι ευθύνης. Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε ποιος κάνει τι».

Ε, αυτό μάλλον τα λέει όλα και εμείς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω….

basketblog.gr