Κατηγορίες
Στίβος

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης “ρίχνει” σήμερα στο μίτινγκ στο Ναϊρόμπι

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης βρίσκεται στην Κένυα και το Σάββατο αγωνίζεται στη σφυροβολία στο ισχυρό μίτινγκ στο Ναϊρόμπι. Στόχος μια καλή βολή.

Κάτι που δήλωσε και ο προπονητής του Κωστής Παπαμαρκάκης στο Stivostime. «Για τον Χρήστο έφυγε το άγχος για τα όρια στις μεγάλες διοργανώσεις. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε το επόμενο διάστημα προπόνηση», λέει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μπει εντυπωσιακά στη φετινή σεζόν. Στις 5 Μαρτίου στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο είχε ρίξει στη σφύρα 77,89μ. Είχε πιάσει τα όρια τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όσο και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. «Έφυγε το άγχος και ο Χρήστος στους μεγάλους αγώνες, όπως αυτόν στο Ναϊρόμπι, μπορεί να ρίξει καλές βολές», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Ένας δυνατός αγώνας που αναμένεται στη σφυροβολία στο Ναϊρόμπι. Άλλωστε μετέχουν οι δύο από τους τρεις που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο Πολωνός «χρυσός» νικητής Βόιτσιεκ Νοβίτσκι και ο «χάλκινος» συμπατριώτης του Πάβελ Φάιντεκ. Επίσης, ο τέταρτος στην ίδια διοργάνωση, ο Ουκρανός Μιχάιλο Κοχάν. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το μίτινγκ Κιπ Κέινο ανήκει στη σειρά WA Continental Tour Gold.

Ο αγώνας της σφυροβολίας ξεκινάει στις 16:24.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *