Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT Άρης Σούδας ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

O Χρήστος Παπαδογιάννης για Χανιά και Άρη Σούδας

Ο Χρήστος Παπαδογιάννης δεν μίλησε μόνο στη στήλη μας “Man of the Weekend” για την ομάδα του αλλά και τα δρώμενα στο τοπικό Χανίων.

Ρωτήθηκε και για τις δύο ομάδες των Χανίων που παίζουν φέτος σε Εθνικές κατηγορίες, τα Χανιά και τον Άρη Σούδας.

Διαβάστε τι μας είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα και πρώην τερματοφύλακας του Α.Ο.Χανιά αλλά και του Κισσαμικού:

Για τα Χανιά: “Έχω παίξει και στα Χανιά και στον Κισσαμικό. Φέτος δεν έχω παρακολουθήσει πολλά ματς. Δεν μου αρέσουν όμως οι 5 ισοπαλίες των Χανίων. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα βγούμε εκτός στόχων. Τα προηγούμενα χρόνια χάθηκε η άνοδος θεωρώ. Αν βέβαια αρχίσουμε να κερδίζουμε θα διεκδικήσουμε και φέτος, αλλά το βλέπω δύσκολο . Νομίζω τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο ποιοτική ομάδα. Επίσης, είναι και άλλες καλές ομάδες με “δυνατό” όνομα στον όμιλό μας. Αν είχαμε δυο νίκες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα”.

Για τον Άρη Σούδας: Κάνουν αξιέπαινη προσπάθεια. Είναι πολύ δύσκολος όμιλος ο κρητικός. Τώρα παίζουν με ΑΟΑΝ εντός έδρας και θεωρώ ότι ο Άρης έχει ελπίδες να πάρει θετικό αποτελέσμα. Κάθε ματς είναι “τελικός” για την παραμονή στην κατηγορία αφού πέφτουν 4 ομάδες. Υπάρχουν προσδοκίες πάντως. Ελπίζω την Κυριακή να κερδίσει η ομάδα. Θα κάνει καλό στο χανιώτικο ποδόσφαιρο να παραμείνει στην κατηγορία ο Άρης Σούδας.

mirrorsports.gr