Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Ο “διερμηνέας” Κούγιας και η ένταση στο Γεντί Κουλέ

Ο Κούγιας πάντως χάρηκε στο τέλος με τη νίκη της Λάρισας στο Ηράκλειο.

Ένταση επικράτησε στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΛ στο «Γεντί Κουλέ» με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, να πρωταγωνιστεί.

Όλα ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, όταν ανακόπηκε αντεπίθεση της ΑΕΛ με καταφανέστατο οφσάιντ αλλά ο Κούγιας που ήταν στον πάγκο επιτέθηκε στον 4ο διαιτητή ενώ καβγάδισε με τον τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, Γρηγόρη Τσινό.Ο διαιτητής Κουτσιαύτης απέβαλλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Κούγια, στον οποίο δεν επιτράπηκε να μπει στα αποδυτήρια και ανέβηκε στα επίσημα, όπου συνέχισε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένταση με ανθρώπους που ήταν εκεί. Στη συνέχεια πήγε ο Ηλίας Πουρσανίδης και άλλα στελέχη της ΠΑΕ για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ο Κούγιας, που δηλώνεται ως διερμηνέας για να κάθεται στον πάγκο της ΑΕΛ έχει αποβληθεί και στους αγώνες ΑΕΛ – Άρης με δύο κίτρινες κάρτες από το Καραντώνη και στον αγώνα ΑΕΛ – Βόλος με απευθείας κόκκινη από το Διαμαντόπουλο.Επίσης στον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΛ, τον οποίο παρακολούθησε λόγω τιμωρίας από τα επίσημα, δημιουργήθηκε πάλι ένταση και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

soccerplus.gr