Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Ο Δήμαρχος Πλατανιά στο mirrorsports.gr για τη διάλυση της ομάδας

Τοποθέτηση με …σημασία από τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη για τη διάλυση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Πλατανιάς δε δήλωσε συμμετοχή στα τοπικά και τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο θα …εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το mirrorsports.gr ζήτησε την άποψη και του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Ο Δήμος εξάλλου έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τον Πλατανιά, του είχε παραχωρήσει και το γήπεδο του Μάλεμε, το οποίο βέβαια εξελίχθηκε σε σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

“Η ομάδα μας αποτελούσε μια διαφήμιση και προβολή αναγνωρισιμότητας του Δημου μας, κάτι το οποίο το είχα διαπιστώσει ήδη από την αρχή της ανοδικής πορείας της στην αρχή της δεκαετίας του 2010 , σε επισκέψεις μου σε θεσμικούς φορείς , υπουργεία κλπ”, ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαλανδράκης.

“Η εξέλιξη όπως μου την μεταφέρετε, μόνο στενοχώρια στους συντοπίτες μας και όχι μόνο, φέρνει . Στη διαδρομή της η ομάδα μας είχε πάντα τη στήριξη μας όπως με την παραχώρηση του γηπέδου στο Μάλεμε ώστε να μπορεί να έχει ένα προπονητικό κέντρο. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση έστω και τώρα, ώστε η ομάδα μας να να ανασυσταθεί”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Πλατανιά.

Όπως σημείωσε, κλείνοντας ο κ. Μαλανδράκης, στο επόμενο διάστημα θα ανακληθεί η παραχώρηση χρήσης στον Πλατανιά, του γηπέδου του Μάλεμε που είχε γίνει. Ωστόσο, μας επισήμανε ότι είναι ακόμα νωρίς για να ειπωθεί πως θα αξιοποιείται στο εξής, αυτή η τόσο σημαντική εγκατάσταση.

mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr