Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Ο Δημήτρης Λειψάκης διεκδικεί την προεδρία του Ν.Ο.Χανίων

Μπορεί να το πει κανείς και έκπληξη.

Ο Δημήτρης Λειψάκης, γνωστός αυτοδιοικητικός και έχοντας προσφέρει και από το πόστο του Αντιδημάρχου Αθλητισμού επί δημαρχίας Σκουλάκη και νυν δημοτικός σύμβουλος Χανίων, θα διεκδικήσει την προεδρία στον ΝΟΧ.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι πως τη δεδομένη στιγμή δεν έχει κατατεθεί άλλη υποψηφιότητα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νυν πρόεδρος Χαρά Μυλωνάκη, μετά από 12 χρόνια στην προεδρία θα προσφέρει υπηρεσίες από άλλο διοικητικό πόστο.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Λειψάκης στο Flashnews.gr επεσήμανε:

 «Είμαι πολλά χρόνια κοντά στον ΝΟΧ, ως μέλος του Δ.Σ. μέσω του Δήμου Χανίων, όπου για αρκετά χρόνια δύο άτομα αυτοδίκαια συμμετείχαν στη διοίκηση του Ομίλου. Παράλληλα για πολλά χρόνια τα παιδιά μου είναι στον ΝΟΧ, από τα 4 τους χρόνια ως αθλητές (ο γιος του Σεμπάστιαν συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη ως προπονητής πόλο στα τμήματα υποδομής)».

Στη συνέχεια ο κ. Λειψάκης αναφέρεται στο καυτό ζήτημα της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων που καλείται να διαχειριστεί η νέα διοίκηση που θα προκύψει: «Έχω δει τα πράγματα εκ των έσω, τη δυναμική που έχει αναπτύξει η σημερινή διοίκηση και την προσπάθεια που έχει κάνει τόσα χρόνια η κ. Πράπα-Μυλωνάκη για να λύσει τα προβλήματα των εγκαταστάσεων. Η δική μου συμβολή θα είναι λόγω εμπειρίας στο αντικείμενο, επειδή είμαι αρκετά χρόνια στον αθλητισμό και ως αντιδήμαρχος και μπορώ να βοηθήσω στο κομμάτι αυτό.

Εύχομαι να είναι αρκετοί οι υποψήφιοι και να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε μέσα από ευγενή άμιλλα κερδισμένος να βγει ο ΝΟΧ.

Ο ΝΟΧ είναι χιλιάδες παιδιά από την κοινωνία των Χανίων, θα συνεχίσει να υπάρχει και με μένα και χωρίς εμένα. Ο αθλητισμός σώζει ζωές και αυτός είναι ο στόχος μας, να συνεχίσει να υπάρχει με την ίδια δυναμική ο ΝΟΧ και να αθλούνται τα παιδιά των Χανίων στις εγκαταστάσεις που πρέπει να αναβαθμιστούν. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ναυταθλητισμό του τόπου μας».