Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα IN THE SPOTLIGHT

Ο Επικεφαλής εκπαιδευτής κόσμου Kάρατε στην Ελλάδα! (Pics)

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν και 16 αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΧΑΝΙΩΝ αλλά και ο εκπαιδευτής της Ακαδημίας Παναγιώτης Γατίδης

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του και καλεσμένος της Ελληνικής Οργάνωσης Shotokan Karate International ο αρχηγός εκπαιδευτής κόσμου Manabu Murakami sensei (8 dan), δίδαξε σε ένα πολύωρο σεμινάριο στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ναυπλίου.

Οι προπονήσεις διήρκησαν 3 μέρες, ενώ 240 περίπου καρατέκα είχαν την δυνατότητα να ιδρώσουν κάτω από τις οδηγίες του εκπληκτικού αυτού δασκάλου. Μαζί με τον sensei Murakami εισηγητής και ο Shihan Toshio Yamada (8 dan) που επίσης παρά τα 72 του χρόνια έδειξε ότι το καράτε δεν έχει όριο ηλικίας! Οι Ιάπωνες δάσκαλοι επικεντρώθηκαν σε προχωρημένες τεχνικές και ανάλυση τους αλλά και στην σωστή κινησιολογία κατά την εκτέλεση των τεχνικών με βάση τον ανθρώπινο σωματότυπο ώστε να επιτυγχάνονται τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα κατά την μάχη-αυτοάμυνα!

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν και 16 αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΧΑΝΙΩΝ αλλά και ο εκπαιδευτής της Ακαδημίας Παναγιώτης Γατίδης ο οποίος μάλιστα επιλέχθηκε από τους επικεφαλής να διδάξει την τρίτη ημέρα του σεμιναρίου! Η Ακαδημία Καράτε Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνοδούς της αποστολής για την άψογη συνεργασία τους και φυσικά την ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES για την πολύτιμη χορηγία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.