Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Ο επιμένων Τσιτσιπάς… νικά!

Ο εξαιρετικός Θανάσης Κοκκινάκης έβαλε δύσκολα, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέμεινε, δεν επηρεάστηκε από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του και τελικά πήρε στα 5 σετ την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open, όπου θα συναντήσει ακόμα έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά.

Μετά από 4 ώρες και 32 λεπτά μιας εξαντλητικής μάχης στη Rod Laver Arena, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση του Θανάση Κοκκινάκη με 6-7 (5), 6-4, 6-2, 6-7 (5), 6-4.

Ο Στέφανος, ημιφιναλίστ στο Grand Slam της Αυστραλίας το 2019, προκρίθηκε για 3η διαδοχική χρονιά στον 3ο γύρο της Μελβούρνης και θα αντιμετωπίσει ακόμα έναν παίκτη με τον οποίο τα πάει πολύ καλά, τον Mikael Ymer, που νωρίτερα κέρδισε τον Carlos Alcaraz επίσης με 3-1 σετ. Θυμίζουμε πως ο Ymer ήταν ο παρτενέρ του Στέφανου στις προπονήσεις, κατά τη διάρκεια των 14 ημερών της καραντίνας στη Μελβούρνη.

Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για τον Στέφανο, που σίγουρα θα μπορούσε να πάρει πιο έυκολα και πιο γρήγορα την πρόκριση, δεδομένου ότι έχασε match point στο 4ο σετ και συνολικά στον αγώνα είχε 5/22 κερδισμένα break points, θα μπορούσε όμως και να πάει χειρότερα, ειδικά όπως εξελίχθηκε το 4ο σετ.

tennisnews.gr