Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Ο Γιώργος Κλεινάκης ολοκληρώνει το περήφανο ταξίδι του

Το όμορφο ταξίδι για τον Γιώργο Κλεινάκη φτάνει στο τέλος του.

Τελικός προορισμός για τον Χανιώτη αθλητή είναι το Παλιό Λιμάνι των Χανίων στο οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να βρίσκεται την Κυριακή 17 Απριλίου το διάστημα μεταξύ 2 έως 3 το μεσημέρι.

Ο Γιώργος Κλεινάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιτυχή εκπλήρωση του στόχου που είχε θέσει, ξεκινώντας στις 2 Απριλίου από τις εγκαταστάσεις του ναυταθλητικού κέντρου στη Σούδα για τον γύρο της Κρήτης με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία). Αυτή τη στιγμή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το εγχείρημά του, έχοντας καταφέρει να καλύψει μια απόσπαση που ξεπερνά τα 650 χλμ.!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στήριξε από την πρώτη στιγμή το τόλμημα του Κλεινάκη, τον οποίο άλλωστε καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς του συνοδεύουν μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του, ενώ το σκάφος της αποστολής είναι στη διάθεση της δράσης από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Η αγάπη και η στήριξη του αθλητή και της δράσης PaddlingCrete εξελίχθηκε πραγματικά σε πολύ μεγάλη, κάτι που φάνηκε σε κάθε στάση όπου αθλητές, αθλητικά σωματεία, φορείς και πολίτες τους υποδέχονταν με ενθουσιασμό. Ενα μεγάλο μπράβο σε όσους στηρίζουν αυτή την τόσο αξιόλογη και μεγάλη δράση καθώς και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων που στηρίζουν ακόμη και με μικρά ποσά το σκοπό της δράσης.

Εξάλλου, μέσα από την φιλανθρωπική αθλητική δράση που έχει ως συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, πολύτιμους υποστηρικτές το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τους Δήμους Χανίων, Καντάνου/Σελίνου και Σφακίων, καθώς και τη στήριξη άλλων οργανισμών και ιδιωτών, θα συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να στηρίξουν και να ενισχύσουν τα παρακάτω μη κερδοσκοπικά σωματεία:

• Το Χαμόγελο του Παιδιού / www.hamogelo.gr
• Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος / www.facebook.com/synanthropos.chania
• Σωματείο Ορίζοντας / www.orizondas.gr
• Εθελοντική Ναυαγοσωστική Ομάδα ΝΟ Χανίων / www.facebook.com/enamonox.rescue.lifeguard.

Πληροφορίες για την ενίσχυση της δράσης και την στήριξη των παραπάνω μη κερδοσκοπικών σωματείων ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.facebook.com/107150441545285/posts/303334378593556/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +306934549653
Ονομα λογαριασμού: Paddling Crete
Crete Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων GR8106900010000000193107002
Δικαιούχος: Αθλ. Πολιτιστικός σύλλογος θαλάσσιου σκι και κυματολίσθισης Χανίων – SurfingCrete
Αιτιολογία: Αθλητική δράση Paddling Crete

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *