Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση

“Ο κ. Σημανδηράκης περηφανεύεται για έργα που κάποιος άλλος έτρεξε για να γίνουν…”

Τι αναφέρει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μύρωνας Γιακουμογιαννακης

Η ανακοίνωση του κ. Γιακουμογιαννάκη έχει ως εξής:

“Η αναπόφευκτη σύγκριση δύο Δημάρχων και μια Παράκληση προς τον Δήμαρχο Χανίων!

Είχα αποφασίσει ενόψει των πασχαλινών εορτών να μην προβώ σε κάποια δημόσια δήλωση ή αρθρογραφία επί των θεμάτων που απασχολούν την πόλη μας.   

Παρόλα αυτά κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, γίναμε για ακόμη μια φορά μάρτυρες ενός show αλαζονείας και ασέβειας από την πλευρά του Δημάρχου. Θύμα του αυτή τη φορά ήταν ο τέως Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο κ. Βάμβουκας υπήρξε και είναι ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο διακατέχει η ευγένεια, το ήθος και η ήρεμη προσέγγιση των αντιπάλων του. Ακόμη και στα συμβούλια που ο κ. Σημανδηράκης τον προσβάλει, ο κ. Βάμβουκας δίχως να χάσει την ψυχραιμία του, του απαντά ευγενικά. 

Πέραν τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε ότι ο κ. Βάμβουκας πέραν της στήριξης που πρόσφερε στον νυν δήμαρχο εξαρχής και προκειμένου να μπορέσει να γίνει δήμαρχος επί της ουσίας, του παρέδωσε και ένα πακέτο έργων έτοιμων για ολοκλήρωση. Είναι τα έργα για τα οποία ο κ. Σημανδηράκης περηφανεύεται, αλλά ουδέποτε αναφέρει ότι κάποιος άλλος έτρεξε για να γίνουν… 

Ας είναι. Έτσι κι αλλιώς οι Χανιώτες πλέον ξεχωρίζουν τα έργα από τα …κλαδέματα ή τα πασαλείμματα… “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.