Κατηγορίες
Τοπικό

Ο Κρητικός Αστέρας για την τραγική κατάσταση της Μοναχής Ελιάς

Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα έδωσε όμως και συγχαρητήρια στον Μινώταυρο.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα συγχαίρει:

1. Τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την άριστη αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν τόσο στον προηγούμενο νικηφόρο αγώνα όσο και στον σημερινό, με αντίπαλο τον Μινώταυρο, κατά τον οποίο για 80 λεπτά αξιόμαχα αντιμετωπισαν στα ίσια μια ομάδα Α’ Τοπικου.

2. Την ομάδα του Μινώταυρου για την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανιων και για την εν γένει συμπεριφορά τους (παικτών και παραγόντων) καθόλη την διάρκεια του αγωνα. Επίσης ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στις κερκίδες και παρακολούθησαν και τους δύο αγώνες με κόσμια συμπεριφορά.

Σχετικά με τα προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα αναφέρουμε τα παρακατω:

Η κατάσταση, τόσο του αγωνιστικού χώρου όσο και των βοηθητικών χωρων, του γηπέδου της Μοναχής Ελιάς δεν είναι φετινή αλλά υπάρχει πολλά χρόνια τώρα. Στο συγκεκριμένο γήπεδο προπονούνται και αγωνίζονται κάθε εβδομάδα ποδοσφαιριστές τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και πολλα παιδιά των ακαδημιών μας με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας. Πιστεύουμε οι αρμόδιοι, μέρες που είναι, να κάνουν μια βόλτα και από εκεί μήπως δοθεί κάποια λύση ώστε να αγωνίζεται η ομάδα μας στην ιστορικά φυσική της έδρα.

ΥΓ1:Επίσης σε όλους αυτούς τους χώρους που χρησιμοποιεί καθημερινά τόσος κόσμος δεν γίνεται ο γηπεδούχος (γηπεδούχος μπορεί να είναι οποιαδήποτε σε αυτό το γήπεδο)να είναι υπεύθυνος για τα κλειδιά ενός γραφείου (διαιτητών) τα οποία δεν χρησιμοποιεί και εντός των οποίων φυλάσσεται ιατρικό υλικό .

ΥΓ2: Στην λύση που πιθανώς να βρεθεί να ληφθεί υπόψη από τους ιθύνοντες ότι για το διάστημα που θα γίνονται έργα στο γήπεδο θα χρειαστεί να δοθούν αντίστοιχες ώρες σε άλλο κοντινο γήπεδο για κάλυψη των αναγκών μας σε όλες τις ηλικίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *