Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Ο Μαρτσάκης αντίπαλος απέναντι σε εκείνον που τον στήριξε σε δύσκολη στιγμή

Ο Στέφανος Μαρτσάκης έρχεται σαν αντίπαλος στα Περιβόλια με τη φανέλα της Ρόδου. H δύσκολη στιγμή και οι άνθρωποι που του έσωσαν την καριέρα.

Ο Χανιώτης επιθετικός, στα 31 του πλέον, συνεχίζει στη Ρόδο (πήγε τον Ιανουάριο του 2020) και αποτελεί μια αξιόπιστη επιθετική λύση, σκοράροντας μάλιστα και στον προηγούμενο αγώνα με τον Διαγόρα.

Ο Μαρτσάκης που αποτελούσε ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του χανιώτικου ποδοσφαίρου είχε τον Μάιο του 2014 τη δυσκολότερη στιγμή στη ζωή του, αφού ένα τροχαίο ατύχημα τον έστειλε στην εντατική, ωστόσο η περιπέτεια αυτή είχε αίσιο τέλος, καταρχάς για την υγεία του και εν συνεχεία, για την καριέρα του.

Tην περίοδο του τροχαίου ανήκε στον Πλατανιά αλλά έπαιζε δανεικός στην Επισκοπή.

Το καλοκαίρι του 2014 έφυγε από τον Πλατανιά και η καριέρα του κρεμόταν σε μία…κλωστή.

O Νίκος Βαγιωνάκης

Τότε, με τις κατάλληλες ενέργειες του μάνατζέρ του Νίκου Βαγιωνάκη, έγινε ο “γάμος” με τον Α.Ο.Χανιά, αφού ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κατσιγιάννης αλλά και ο τότε νέος τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος πίστεψαν σε αυτόν και τον απέκτησαν στον ΑΟΧ που έπαιζε στην Φούτμπολ Λιγκ (τότε Σούπερ Λιγκ 2).

Ο ίδιος ο Μαρτσάκης έχει να λέει ότι αυτοί οι τρεις άνθρωποι έσωσαν σε μια κρίσιμη στιγμή (και μετά το τροχαίο) την καριέρα του. Δηλαδή οι Κατσιγιάννης, Βαγιωνάκης και Παπαδόπουλος.

Τον ένα εξ αυτών θα τον βρει αύριο αντίπαλο ο Μαρτσάκης, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος των Χανίων Νίκο Βαγιωνάκη, στο ματς στα Περιβόλια, Χανιά-Ρόδος.

Ούτως ή άλλως, ο Στέφανος είναι από τα αγαπητά παιδιά των γηπέδων και έρχεται σαν φίλος…

mirrorsports.gr