Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

“Ο Μινώταυρος στηρίζει τη νέα γενιά”

Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη φετινή περίοδο με το ταλέντο και τη μαχητικότητά τους ήταν ο Σταμάτης Νταγιάκος.

Ο 17χρονος (29/8/2006) αμυντικός μέσος πήρε τις ευκαιρίες από τον Βασίλη Κούτα και τον δικαίωσε για την επιλογή του.
Σε συνέντευξή του, ο Νταγιάκος δηλώνει ότι ο Μινώταυρος δείχνει με τις πρακτικές του ότι δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά να παίξουν και ν’ αναδειχθούν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μακάρι και άλλα σωματεία να στηρίξουν, όπως ο Μινώταυρος τη νέα γενιά».
Ο Νταγιάκος κάνει γνωστό πως το όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να καταφέρει να γίνει επαγγελματίας…

Σταμάτη, μια πολύ καλή σεζόν για σένα προσωπικά ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό στον Μινώταυρο, είσαι ευχαριστημένος;

«Σίγουρα ήταν μία πολύ καλή σεζόν, καθώς ήταν η πρώτη μου χρονιά στο Α’ τοπικό. Κάθε νέα αρχή σε οτιδήποτε φέρει τις δυσκολίες της, όμως θεωρώ ότι προσαρμόστηκα αρκετά καλά και απέδωσα όσο καλύτερα μπορούσα σε ό,τι μου ζητήθηκε. Σίγουρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή μου κ. Κούτα Βασίλη όσο και το συμβούλιο της ομάδας, όπως και τους συμπαίκτες μου, που πίστεψαν σε μένα».

Εδειξες φέτος με το ταλέντο και τις δυνατότητες σου ότι μπορείς να έχεις μία θετική πορεία στο ποδόσφαιρο, ποιοι είναι οι στόχοι σου μελλοντικά;

«Στους μελλοντικούς μου στόχους όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι να είμαι υγιής για να μπορέσω να αξιοποιήσω πάντα με σκληρή δουλειά το ταλέντο μου και να κάνω το όνειρο κάθε πιτσιρικά πραγματικότητα: Να παίξω σε μια επαγγελματική ομάδα».

Ο Μινώταυρος αυτή τη στιγμή ενισχύεται για την ομάδα που θα παρουσιάσει στο νέο πρωτάθλημα, ποιο είναι το σχόλιό σου;

«Εχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στην κρίση των προπονητών μου αλλά και του συμβουλίου της ομάδας και γνωρίζοντας τους νέους παίκτες είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα και θα καταφέρει να πετύχει όσο δυνατόν περισσότερα».

Ο Μινώταυρος όπως δηλώνει το δικό σου παράδειγμα αλλά και με άλλα παιδιά δείχνει ότι στηρίζει στην πράξη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι έτσι τα πράγματα;

«Οσον αφορά τη στήριξη των νεαρών ποδοσφαιριστών από την ομάδα μου, δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Το πλάνο του προπονητή είναι να στηρίξει τους νέους ποδοσφαιριστές και να προβάλει το ταλέντο τους. Μακάρι και άλλα σωματεία να στηρίξουν, όπως ο Μινώταυρος τη νέα γενιά».

Εκτός από ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής είσαι όμως κι ένας πολύ καλός μαθητής! Συνδυάζονται αλήθεια αυτά τα δύο; Τι έχεις να πεις στα παιδιά της ηλικίας σου;

«Ο επιτυχής συνδυασμός και των δυο είναι σίγουρα κάτι που απαιτεί οργάνωση και θέληση. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι ακατόρθωτο και σίγουρα μπορεί να επιτευχθεί. Ολα τα παιδιά της ηλικίας μου μπορούν να τα καταφέρουν, με επιμονή και σκληρή δουλειά».

Τι ξέρεις για την ιστορία που έχει ο Μινώταυρος σαν σωματείο;

«Είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ομως τα 90 χρόνια που έκλεισε φέτος το σωματείο μας και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει, νομίζω ότι τα λένε όλα».

Τέλος, τι εύχεσαι για την επόμενη χρονιά και τι
βλέπεις ότι μπορεί να πετύχει η ομάδα σου;

«Προσωπικά εύχομαι να πετύχω τους μαθησιακούς μου στόχους σε συνδυασμό με μια ακόμη καλύτερη αγωνιστική σεζόν. Σε σχέση με την ομάδα εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε και θα παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *