Κατηγορίες
Τοπικό

“Ο νεκροθάφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει και όνομα και επώνυμο”

Aιχμές και σκληρά λόγια του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου για το γεγονός ότι αναστέλλονται τα τοπικά πρταθλήματα και με κατεύθυνση επίθεσης τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ανάρτηση του Νίκου Τζώρτζογλου που συνοδεύεται από φωτογραφία του ίδιου που είναι μαζί και ο Λευτέρης Αυγενάκης:

“Νιώθω προδομένος και μαζί με μένα κάποιες χιλιάδες ψηφοφόρων μου, από μια παράταξη στην οποία πολιτεύομαι γιατί η συγκεκριμένη παράταξη διαθέτει ορισμένα κυβερνητικά στελέχη με ακραια ολοκληρωτικες αποψεις που παραπέμπουν στις πιο μαύρες καθεστωτικές αντιλήψεις με αλαζονεία, ενός παρελθόντος που έχει πληγώσει βάναυσα την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Μαύρες σκοτεινές ημέρες που επαναλαμβάνονται σήμερα και οδηγούν στον «γύψο» το ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον ελληνικό αθλητισμό.

Που απειλούν την ελευθερία της άθλησης, κλείνοντας τα γήπεδα και χιλιάδες νέα παιδιά αντί να βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους, ωθούνται σε άλλες ενέργειες και παρεκτροπές.

Που εκβιάζουν ανήμπορους – φουκαράδες – εξαθλιωμένους οικονομικά παράγοντες να ανέβουν τον γραφειοκρατικό γολγοθά, προσκομίζοντας τον φάκελο της “Κύπρου” προκειμένου να πάρουν ένα φιλοδώρημα 1.600 ευρώ.

Δυστυχώς ο “νεκροθάφτης” του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει και όνομα και επώνυμο…

Ραντεβού στις 30 Σεπτεμβρίου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ…”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.