Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

O νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Μινώταυρου!

Με γρήγορες κινήσεις, ο Μινώταυρος βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Βερναδάκη ως τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του συλλόγου (συνεργασία με ΣΥΝΚΑ).

Η ανακοίνωση του Μινώταυρου για Βερναδάκη:

“Το ΔΣ του ΑΟ Μινώταυρου Μουρνιών, ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας μας κύριο Κώστα Βερναδάκη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογό μας με επαγγελματισμό και εργατικότητα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η σύντομη πετυχημένη παρουσία του αποτελεί παρακαταθήκη για μελλοντική συνεργασία”.

Νέος τεχνικός διευθυντής τωω ακαδημιών του Μινώταυρου θα είναι ο Γιάννης Σχοιναράκης.

Ο Σχοιναράκης ήταν πέρυσι επικεφαλής των ακαδημιών της ΑΕ Κυδωνίας και στη συνέχεια συνεργάτης του Γιώργου Ριτζάκη στην ανδρική ομάδα.

Νωρίτερα και για 7 χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του προπονητικού επιτελείου των ακαδημιών του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση του Μινώταυρου:

Το ΔΣ του ΑΟ Μινώταυρου Μουρνιών, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ακαδημίας μας με τον προπονητή uefa b κ. Γιάννη Σχοιναράκη ως νέο τεχνικό διευθυντή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά του Μινώταυρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Σύντομο βιογραφικό: Επί επταετία προπονητής στην ΠΑΕ Πλατανια σε ,κ14 κ15 κ16 κ19 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σούπερ Λίγκα 1 και 2 Κατά το παρελθόν εργάστηκε σε ΑΟ Χανιά Κρητικό Αστέρα, Νέους Χανίων. Η ενασχόληση του με της αναπτυξιακές ηλικίες ξεκίνησε το 2002 . Την περσινή χρονιά ήταν υπεύθυνος ακαδημίας και άμεσος συνεργάτης του Α προπόνητη στην ΑΕ Κυδωνίας.

Βασίλης Μπομπολάκης, Γιάννης Σχοιναράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.