Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ο νέος τεχνικός της Δόξας Παχιανών

Ο Στέλιος Τζωρτζάκης αναλαμβάνει τη Δόξα Παχιανών.

Η ανακοίνωση:

“Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας Παχιανών ανοίγει την “αγκαλιά” της για να υποδεχθεί ένα δικό της παιδί, στη θέση του προπονητή. Η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σε συμφωνία με τον Στέλιο Τζωρτζάκη, προπονητή με μεγάλη εμπειρία και πολλές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αλλά και με σημαντικές παραστάσεις τόσο στην Α’ Κατηγορία όσο και στη Γ’ Εθνική, ως μέλος του τιμ της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο Στέλιος, που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος UEFA B, αποτελεί παιδί της Δόξας καθώς σε μικρή ηλικία πέρασε απ’ όλα τα τμήματα της Ακαδημίας φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα. Η προπονητική του πορεία ξεκίνησε στις Ακαδημίες Παπάγου, Κολωνακίου για να έχει την πρώτη “τριβή” ως προπονητής στη Δόξα, από την Ακαδημία, το διάστημα 2006-08. Ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά και η πολυετή και άκρως επιτυχημένη παρουσία του στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας και της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Επόμενος σταθμός του ήταν, ως τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Ακαδημίας, ο Γρανίτης.Ως ποδοσφαιριστής εκτός από τη Δόξα Παχιανών, αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του τοπικού (Αστέρα Μανολιόπουλου, Αμιλλα, ΔΑΑΟΧ, Γρανίτη, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ).Στέλιο καλωσόρισες ξανά στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σου!

*Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δόξα Παχιανών ευχαριστεί τον προπονητή Αλκη Δημήτρη για την τετραετή συνεργασία που είχαμε και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.