Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έθεσε τον στόχο…

Κοιτάζοντας πλέον ρεαλιστικά την εικόνα των ομάδων αλλά και τον βαθμολογικό πίνακα…

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται στα Χανιά όπως τα περίμεναν, να κάνουν δηλαδή μια πορεία πρωταθλητισμού και διεκδίκησης της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Ήδη η ομάδα έχει απομακρυνθεί από την κορυφή και πλέον είναι φανερό ότι η ομάδα αντιμετωπίζει αντικειμενικές δυσκολίες που είναι απόλυτα εμφανείς.

Προς τιμήν του, ο προπονητής των Χανίων Νίκος Παπαδόπουλος, προχτές, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό έθεσε τον πραγματικό στόχο. “Ρεαλιστικός στόχος είναι η εξάδα”, είπε ο κόουτς των Χανίων και δεν έχει άδικο.

Ξέρει ότι πρέπει τουλάχιστον, να επιτευχθεί η εξάδα για έναν και μοναδικό λόγο: Για τη γρήγορη παραμονή και για να μπορούν τα Χανιά, απερίσπαστα να σχεδιάσουν τη νέα χρονιά. Γιατί τυχούσα εμπλοκή τους στα play out μπορεί να είναι επικίνδυνη, αν και τα δεδομένα λένε ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση τα Χανιά θα υπερτερούν και επίσης, ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τους υποβιβασμούς ομάδων της SL2.

Μπορούμε όμως να ρισκάρουμε;

Στόχος λοιπόν είναι η εξάδα και η είσοδος στα play off που υπενθυμίζεται ότι θα γίνουν σε έναν γύρο, γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr