Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Ο ΝΟΧ για τις εξαγγελίες Αυγενάκη για το κολυμβητήριο

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για «πρόθεση χρηματοδότησης της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων».

Οι ανάγκες όπως συνεχώς αναφέρουμε είναι τεράστιες και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Ελπίζουμε αυτό το πρώτο βήμα να το ακολουθήσουν τάχιστα και τα υπόλοιπα, ώστε να δεσμευτούν άμεσα τα χρήματα, να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη δημοπράτηση.

Είμαστε σίγουροι ότι πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, των βουλευτών του Νομού μας, καθώς και των διοικήσεων του Ο.Α.Κ. και του Ε.Α.Κ. είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία το ταχύτερο δυνατόν και θα συμβάλουμε όλοι σε αυτή την κατεύθυνση.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την συμβολή όλων των εμπλεκομένων σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου οι εκατοντάδες αθλητές μας που τιμούν την πόλη και την χώρα μας να προπονούνται σε αξιοπρεπείς συνθήκες, καθώς και οι διοργανώσεις μας να τιμούν πραγματικά τον ελληνικό υγρό στίβο και την πόλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *