Κατηγορίες
TENNIS CORNER ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Ο. Α. Σούδας έκοψε την πίτα του και στοχεύει σε ακόμα πιο μεγάλα “τενιστικά” επιτεύγματα (pics)

Σε μία όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στη Λέσχη του ΠΒΚ «Αστέρια», ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες, σε ετήσια βάση, βραβεύσεις αθλητριών και αθλητών του Ομίλου για τις σημαντικές αγωνιστικές τους επιτυχίες και για τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες τη χρονιά που μας πέρασε (2019) καθώς και οι βραβεύσεις των προπονητριών και προπονητών του Ομίλου μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, κ. Στέλιος Μιχαηλάκης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, αρμόδιος για τη Δημοτική Ενότητα Σούδας κ. Μιχάλης Τσουπάκης.

Σημειώνεται ότι τα 2-3 τελευταία χρόνια, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας είναι μακράν πρώτος, σε επίπεδο Νομού Χανίων, σε επιτυχίες αθλητριών και αθλητών και συνολικά δεύτερος στην Κρήτη πίσω από το Ηράκλειο, ενώ το κλίμα στον όμιλο είναι άκρως οικογενειακό και υγιές.

Στην ανακοίνωση του Ο.Α.Σούδας επισημαίνεται επίσης:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας ευχαριστεί θερμά όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, τους γονείς των αθλητριών και των αθλητών, τους ενήλικες αθλούμενους καθώς και τις φίλες και τους φίλους του Ομίλου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους Χορηγούς, οι οποίοι προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστεί τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους στη Λέσχη του ΠΒΚ για τη φιλοξενία”.