Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Ο ΟΦΙ δια του Θανάση Χηνόπουλου εκπέμπει “SOS”

Μια παράδοξη ποδοσφαιρική χρονιά είναι η φετινή για την ομάδα του ΟΦΙ, που αυτά τα Χριστούγεννα, την βρίσκει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα με τα οικονομικά προβλήματα όμως να παραμένουν πολύ πιεστικά.

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ, Θανάσης Χηνόπουλος, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι δίνοντας μια εικόνα για την κατάσταση της ομάδας και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις πληρωμές των παικτών οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα είχαν αποφασίσει να απέχουν από τις προπονήσεις.

Ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε πως τη φετινή χρονιά έχει μειωθεί πολύ η οικονομική στήριξη προς την ομάδα, με 40-50 εισιτήρια διαρκείας να έχουν πωληθεί και οι χορηγίες από επιχειρήσεις είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Παράλληλα η ομάδα ακόμα περιμένει να εισπράξει ένα μεγάλο ποσό από τα δικαιώματα στοιχηματισμού, την ίδια στιγμή που τα διάφορα χρέη της Συλλόγου προς το Δημόσιο έχουν φέρει κατασχέσεις σε έσοδα από πριμ τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ τόνισε πως παρά την καλή βαθμολογική θέση της ομάδας αυτή τη στιγμή, τα υπόλοιπα οικονομικά προβλήματα θα έχουν σαν αποτέλεσμα ένα δύσκολο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό όπως λέει εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης τουλάχιστον ενός παίκτη της ομάδας που θα μπορούσε να φέρει κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας πριν λήξει το συμβόλαιο του στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: Radiolasithi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *