Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

“Ο ΟΦΙ κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε προπονητές και ποδοσφαιριστές να μπορούν να ζουν!”

Ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας που αποτυπώνει το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στις μικρές επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

Η  Ελλάδα  όπως και όλη η υφήλιος  ζει  στους  ρυθμούς της πανδημίας  του  covid. Oμως  ενώ  όλοι  γνωρίζουν πότε θα δουλέψουν και  πότε θα κλείσουν οι  ομάδες  της  SL2  ζουν  μια πρωτοφανή  αβεβαιότητα όπου κάθε απόφαση έχει  και ένα μισάνοικτο παράθυρο. Είτε  αυτή η απόφαση αφορά  το πρωτάθλημα είτε ακόμα και το κύπελο. Ενα τεράστιο ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ όλη η SL2.

Η  ΠΑΕ  ΟΦΙ  όλο  αυτό το διάστημα  κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  της ομάδας να μπορούν να ζουν , να μπορούν να συντηρούνται να μπορούν να κάνουν τις ατομικές προπονήσεις τους. Μην θεωρείται υπερβολή τα παραπάνω εκτός κι αν δεν έχετε επίγνωση των παράπλευρων απωλειών της καραντίνας. 

Ο  ΟΦΙ  λοιπόν κάνει ότι μπορεί. Ομως μέχρι πότε; Η πολιτεία έχει  μία πολύ συγκεκριμένη υποχρέωση. Να σταματήσει τη ασάφεια όσο αφορά την SL2. Nα πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις , όποιες κι αν είναι αυτές. Φυσικά προτεραιότητα είναι η υγεία όλων μας και η καλύτερη άμυνα απέναντι στην πανδημία. Αλλά πρέπει και με κάποιο τρόπο να λήξει η ομηρία των ΠΑΕ , των προπονητών , των παικτών.