Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“O Παράσχος είναι σαν το παλιό καλό κρασί”

Τι λέει ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα για τον πρώην τεχνικό του Πλατανιά…

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε στην ΕΡΑ Σπορ ο Γιώργος Κασναφέρης, ο οποίος μίλησε για τη φετινή πορεία του Απόλλωνα, τον Γιώργο Παράσχο, τον κορωνοϊό και το πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο, αλλά και για τους σημερινούς διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία του Απόλλωνα: «Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και τελειωμένους στην αρχή, είχαν βρει τον πρώτο που θα και έψαχναν το δεύτερο, που θα πήγαινε να παίξει το μπαράζ… Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη όμως. Και ο νοικοκύρης ήταν ο κ. Μονεμβασιώτης, ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, ο οποίος έχοντας την εμπειρία μας έδωσε τη δυνατότητα με σωστές κινήσεις και μας εμπιστεύτηκε. Πήρε τον κ. Παράσχο, που είχε σώσει και την άλλη φορά την ομάδα και όλους στο τιμ. Και το πιο σημαντικό είναι ότι με τον κ. Μονεμβασιώτη έχουμε την οικονομική δυνατότητα και τη σταθερότητα να πληρωνόμαστε κάθε μήνα στην ώρα μας. Και βέβαια είναι πιο ήρεμος και ώριμος από κάθε άλλη φορά παραγοντικά Έχει κατασταλάξει. Ταλαιπωρήθηκε με τους γύρω γύρω, αεριτζήδες και διάφορους…».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Ο κ. Παράσχος είναι σαν το παλιό καλό κρασί… Δεν έχει κουραστεί. Είναι ανανεωμένος με διάθεση με εμπειρία. Είναι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Αντώνης ο Μανίκας, που είναι στις μεταγραφές, όλο το τιμ και συνεργάτες, οι φροντιστές, είμαστε όλοι μας ένα ωραίο παρεάκι. Και φυσικά οι ποδοσφαιριστές χωρίς καν προετοιμασία με μόνο δύο φιλικά. Έχουμε ένα ωραίο κλίμα με το συνδυασμό όλων, ο Μπεντινέλι δείτε έκανε τούμπα από τη χαρά του στο Αγρίνιο και λίγο έλειψε να τραυματιστεί… Θα βάλουμε φέτος τις βάσεις για να γίνουμε μια σταθερή δύναμη στη Σούπερ Λίγκα 1 στη συνέχεια».

Για το εάν τέθηκε θέμα Παράσχου στην ομάδα: Διοικητικά δεν τέθηκε ούτε 1% ποτέ θέμα Παράσχου, αλλά αν κάποιος φέτος διανοηθεί να αμφισβητήσει τη δουλειά που έγινε με ένα κακό α’ ημίχρονο με Γιάννινα και 20 λεπτά με το Βόλο να το κλείσουμε το μαγαζί! Και να θυμίσω και παιχνίδια, που χάθηκαν σε λεπτομέρειες. Με Άρη, με ΠΑΟΚ, με ΑΕΚ, με Αστέρα. Θα μπορούσαμε να έχουμε και 2-3 βαθμούς ακόμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι χαιρόμαστε που όλη η φίλαθλη γνώμη λέει καλά λόγια, ο Απόλλωνας έχει αφήσει μια γλυκιά γεύση. Η ομάδα με άριστα το 10 είναι του 7 κάθε εβδομάδα».

Για τις δυσκολίες να νοσήσει ένας ποδοσφαιριστής με κορωνοϊό…: «Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος σε μια ομάδα, επίτηδες να πει ότι έχει κορωνοϊό. Ελέγχεται από ανεξάρτητους φορείς και δεν μπορεί γιατρός να βάλει έτσι την υπογραφή του. Δεν γίνεται η Λαμία, για να το πούμε και ονομαστικά, να βάλει 12 άτομα έτσι και να είναι σε καραντίνα! Όχι δεν ισχύουν αυτά, ούτε γενικά όλα τα περί συνωμοσιών. Δεν γίνονται αυτά, αυτές οι ιστορίες τρέλας… Και φυσικά υπάρχει κορωνοϊός, άλλοι το περνούν πιο ελαφριά, αλλά πιο βαριά».

Για το ότι παίζεται ποδόσφαιρο μόνο στην Super League 1: «Υπάρχουν δύο ποδόσφαιρα… Της υπόλοιπης Ευρώπης, που παίζουν όλες οι κατηγορίες και της Ελλάδας, που παίζει μόνο η πρώτη κατηγορία! Έχουμε φτάσει στο νέο έτος και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η Σούπερ Λίγκα 2. Πέρσι είχαμε μπαράζ τέλος Αυγούστου! Καρικατούρα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! Πάλι για τα ίδια πράγματα θα μιλάμε, για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αντί να κάτσουν όλοι να μιλήσουν… Η ΕΠΟ είναι σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο… Γενικά πρέπει οι αρμόδιοι να δουν τη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όποιος θα είναι προτελευταίος στη Σούπερ Λίγκα 1 θα μείνει πάλι ένα μήνα έτσι… Θα πετά χαρταετό…».

Ολοκληρώνοντας μίλησε και για το γκολ στο Αγρίνιο, το οποίο τόνισε ότι θα ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο να μετρούσε αυτό σε βάρος των «κυανόλευκων», ενώ αναφερόμενος στους τωρινούς Έλληνες διαιτητές είπε: «Τους λείπει η προσωπικότητα. Πρέπει να επαναστατήσουν οι διαιτητές. Είναι καλύτεροι από εμάς, εμείς ήμασταν χειρότεροι, αλλά είχαμε προσωπικότητες. Τα παιδιά τώρα δεν είναι κωλοπετσωμένα…».

soccerplus.gr