Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα

Ο Πετρούνιας “τρολάρει” την ΕΡΤ!

Συγγνώμη ζήτησε η ΕΡΤ από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προανήγγειλε κι επίσημη τοποθέτηση για το θέμα. Ο αθλητής πάντως «απάντησε» με μια επική ανάρτηση.

Στο πλαίσιο της εκπομπής Τόκιο 2020, ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, υποστήριξε ότι κανείς δεν περίμενε το ατόπημα της ιαπωνικής παραγωγής να μη δείξει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων και για αυτό το λόγο δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Ζήτησα προσωπικά συγγνώμη στον Λευτέρη Πετρούνια» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και τόνισε ότι η ΕΡΤ έδειξε το απόσπασμα όταν μπόρεσε τεχνικά αργότερα να έχει το πλάνο με την προσπάθειά του.

Η επική ανάρτηση Πετρούνια και το «τρολάρισμα» στην ΕΡΤ

Ο Λευτέρος Πετρούνιας δεν δίστασε πάντως να αστειευτεί λίγο νωρίτερα με την κατάσταση κάνοντας ένα σχόλιο στο instagram με το οποίο και «τρολάρει» την ΕΡΤ.

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!»

Πετρούνιας στην ΕΟΕ: Eίναι ατόπημα και άδικο

Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ  δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε σχολίασε πάντως νωρίτερα στην ΕΟΕ: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»