Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αστυνομικός που συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών είχε παίξει και σε ομάδα της Κρήτης

Πρώην ποδοσφαιριστής είναι ο 23χρονος αστυνομικός που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για εμπορία ανθρώπων, διακίνηση ναρκωτικών κι άλλα αδικήματα.

Ο αστυνομικός, μέχρι να περάσει στις τάξεις τις ΕΛ.ΑΣ., ήταν ποδοσφαιριστής, έχοντας παίξει μπάλα σε μεγάλα σωματεία της Αττικής, είχε διαπρέψει σε ακαδημίες κορυφαίου συλλόγου και είχε παίξει και σε ομάδα της Κρήτης, ενώ πριν από τρία χρόνια έπαιζε και στην ομάδα της Κηφισιάς!

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε διενήργησαν έλεγχο στον αστυνομικό που ελέγχεται και για άλλο πειθαρχικό παράπτωμα και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σουγιάς, σκούφος τύπου full-face, ιδιωτικό πιστόλι και 16 φυσίγγια.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία τον ενέπλεκαν στο αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ επιπλέον βρέθηκαν στοιχεία από εφαρμογές της Ελληνικής Αστυνομίας, η κατοχή των οποίων δεν δικαιολογούνταν βάσει των υπηρεσιακών του καθηκόντων.

Μαζί με τον αστυνομικό συνελήφθη και μια 23χρονη αλλοδαπή γυναίκα, ενώ σε έρευνες που έγιναν στον σπίτι του βρέθηκαν και κατάσχεθηκαν 33 φυσίγγια, γεμιστήρας, 3 κινητά τηλέφωνα, φωτοαντίγραφα ταυτότητας και διαβατηρίου και πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία της 23χρονης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *