Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

O προπονητής του Ολυμπιακού εκθειάζει τον Τζολάκη για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο

Ειδική μνεία του Πέδρο Μαρτίνς στον Κωνσταντίνο Τζολάκη για την είσοδό του στο Πανεπιστήμιο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για Τζολάκη και Καραργύρη (γκολκίπερ του Ολυμπιακού) που επίσης πέτυχε στις εξετάσεις του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram o Πέδρο Μαρτίνς αναφέρει:

“Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο και τον Ηλία, οι οποίο έγιναν σήμερα δεκτοί στο πανεπιστήμιο. Να συνδυάζουν τα μαθήματα τους με την ποδοσφαιρική τους καριέρα είναι ένα απίθανο επίτευγμα. Αυτοί οι δύο νέοι δεν είναι απλά σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά και φανταστικοί άνθρωποι. Συνεχίστε έτσι!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Congratulations to @kostantis_tzol and @ilias_karargyris! Today, they got accepted into university. To have combined their studies with a football career is an impressive achievement. These two young men are not just great footballers but excellent human beings. Keep it up! 👏👨‍🎓🔴 Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο και τον Ηλία, οι οποίο έγιναν σήμερα δεκτοί στο πανεπιστήμιο. Να συνδυάζουν τα μαθήματα τους με την ποδοσφαιρική τους καριέρα είναι ένα απίθανο επίτευγμα. Αυτοί οι δύο νέοι δεν είναι απλά σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά και φανταστικοί άνθρωποι. Συνεχίστε έτσι! #congratulations #university #olympiacos #team #education #WeKeepOnDreaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις