Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ο Σεργάκης “αποχαιρετά” τον Ιδομενέα!

Αποχώρηση – έκπληξη από την ομάδα του Γαλατά!

Όπως τονίζει με επιστολή του στο mirrorsports.gr, ο Μάριος Σεργάκης αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Ιδομενέα, για επαγγελματικούς λόγους.

Η δήλωση Σεργάκη:

“Επαγγελματικοι λόγοι με αναγκάζουν να αποσυρθώ ( προς το παρόν τουλάχιστον) απο την προπονητική καθώς και από την ομάδα του ΙΔΟΜΕΝΕΑ την οποία υπηρέτησα για 5,5 χρονια, 5,5 χρονια βάζοντας πάνω από όλα το καλό της ομάδος και το συμφέρον της ομάδος. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Γιώργο Κορκιδη, το συμβούλιο, για την εμπιστοσύνη, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από εδώ όλο αυτόν τον καιρό, τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε, αλλά και πράγματα τα οποία καταφέραμε και νιώθουμε υπερήφανοι για αυτά..

Έχω σαν αρχή μου στο χώρο του ποδοσφαίρου όπως και στην ζωή φυσικά ,να είμαι δίκαιος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανα λάθη οπότε ζητώ συγγνώμη εάν αδίκησα κάποιους, χωρίς λάθη δεν μαθαίνεις.. Τέλος ελπίζω η φετινή μας πορεία, σε συνδυασμό φυσικά και με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα μετα από πολλά χρόνια, να αποτελέσει τον κανόνα και οχι εξαίρεση τα επόμενα χρόνια..

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ…”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.