Κατηγορίες
Basket Corner

Ο Σύνδεσμος Διαιτητές Κρήτης συγχαίρει τους πρωταθλητές όλων των πρωταθλημάτων υποδομής!

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τις Πρωταθλήτριες ομάδες στις κατηγορίες:

  • Νεανίδων Γ.Α.Σ. Ανδρογέας
  • Εφήβων ΗράκλειοΟ.Α.Α.
  • Κορασίδων Ηρόδοτος Α.Ο.Ν.Α.
  • Παίδων Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Να τους ευχηθούν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα σωματεία που συμμετείχαν στα Final Four των κατηγοριών για την αξιόλογη και με ήθος προσπάθεια που έκαναν, καθώς επίσης και σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., που εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας και με μεγάλη επιτυχία ταυτόχρονα τις διοργανώσεις των Final Four, καθώς επίσης και σε όλο το φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της Κρήτης που γέμισε ασφυκτικά τα κλειστά γυμναστήρια, δημιουργώντας έτσι μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες.

Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν στην διοργάνωση και όλοι μαζί έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, αποδεικνύοντας την συνεχή εξέλιξη και ποιότητα των μελών των δυο Συνδέσμων.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *