Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Ο τεχνικός του Αιγάλεω για την κόντρα με τα Χανιά

Τι αναφέρει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας του απέναντι στα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός του Αιγάλεω στη mikriliga.com.

Σχετικά με την εκκίνηση της σεζόν και τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά, είπε:

«Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς που ξεκινά και επίσημα η χρονιά. Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα, που μάλιστα θα βρει το Αιγάλεω μετά από χρόνια στη SuperLeague 2. Πρώτα όμως έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου, κόντρα σε μία δυνατή και έμπειρη ομάδα όπως τα Χανιά. Μπορεί να αργήσαμε λίγο, όμως γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το παιχνίδι με τα Χανιά και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει ώστε χωρίς άγχος να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Οποιοδήποτε επίσημο παιχνίδι μας ενδιαφέρει, θέλουμε πάντα να διακρινόμαστε».

Για τη νέα σεζόν στη Super League 2 και τους στόχους της ομάδας του, ανέφερε:

«Όλα μπαίνουν σιγά σιγά σε σειρά στη νέα κατηγορία. Είχαμε τον καταρτισμό των ομίλων με δυνατές και ιδιαίτερα ενισχυμένες ομάδες, οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Με τη σειρά μας δημιουργούμε μία νέα ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί την προσεχή σεζόν και να παίξουμε ποδόσφαιρο τέτοιο που θα το ευχαριστιέται ο κόσμος. Φυσικά το Αιγάλεω είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχει πάντα στόχο να πρωταγωνιστεί. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ελπίζω το ποδόσφαιρο μας να κάνει βήματα προς τα εμπρός.»