Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT

Ο υπεύθυνος της ΑΕΚ, η ακαδημία Σούδας, ο παιδαγωγικός ρόλος – Συνέντευξη Κυριακίδη (Vid)

O Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο mirrorsports.gr.

Tα τελευταία χρόνια, η Ακαδημία της Σούδας έχει ενταχθεί στο Δίκτυο υποδομών της ΑΕΚ. Μια συνεργασίαπου φαίνεται να αποδίδει και στο πλαίσιο αυτό, οι επισκέψεις ανθρώπων της ΑΕΚ στα Χανιά και στο γήπεδο της Σούδας είναι αρκετά συχνές.

Το προηγούμενο διήμερο, η ακαδημία της Σούδας υποδέχτηκε τον Υπεύθυνο του Δικτύου υποδομών της ΑΕΚ (πρώην παίκτη της ομάδας) Ηλία Κυριακίδη που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” τη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της ακαδημίας με υπεύθυνο αυτής τον Αντώνη Παπαγεωργίου.

Το mirrorsports.gr είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος παραχώρησε και μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που μεταξύ άλλων αφορά τα ίδια τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους.

Η συνέντευξη Κυριακίδη:

Το δελτίο τύπου της ακαδημίας της Σούδας για την επίσκεψη Κυριακίδη

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπευθύνου Ανάπτυξης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλία Κυριακίδη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στη Σούδα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 & 20.11.2021, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK). 

Ο Η.Κυριακίδης καθοδήγησε/επιβλέψε τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες των Τμημάτων της Ακαδημίας συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές μας ενώ πραγματοποίησε και ενημερωτική ομιλία-συζήτηση με τους προπονητές της Ακαδημίας.

Επίσης παρακολούθησε και τον αγώνα μεταξύ Α.Π.Σούδας – Δόξας Παχ. που διεξήχθηκε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ-16. 

Την Κυριακή ο Η.Κυριακίδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της  συνεργαζόμενης Ακαδημίας του Ατσιπόπουλου Ρεθύμνου όπου και παρακολούθησε φιλικούς αγώνες μεταξύ των Τμημάτων Κ14 (2008), Κ12 (2010) και Κ12 (2011) των Ακαδημιών Σούδας και Ατσιποπούλου

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Ηλία Κυριακίδη στη Σούδα

Κι άλλες φωτογραφίες…

mirrorsports.gr

Βασίλης Φουντουλάκης – info@mirrorsports.gr