Κατηγορίες
ΟΑΧ Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

ΟΑΧ: Αποχωρεί πικραμένη η Λίτση

Η Χριστίνα Λίτση αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά αλλά και με μια πίκρα…

Τι αναφέρει στην ανάρτησή της η πρώην παίκτρια (πλέον) του ΟΑΧ:

“Ήρθε η στιγμή για το δικό μου.. εις το επανιδείν θα πω.. γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Σε μια ομάδα όπου ξεκίνησε να στήνεται με πλάνο την Α2 και βρέθηκε στην Α1 να πρωταγωνιστεί και να κάνει μεγάλες νίκες με ένα υλικό που πολλοί λέγανε μα πως ? Και θα σας πω εγώ όταν υπάρχει θέληση, πάθος και καλό κλίμα γι’ αυτό που κάνεις όλα είναι διαφορετικά όταν έχεις συμπαίκτριες που παίζουν η μια για την άλλη είναι μοναδικό.
Θα έλεγα ήταν 2 πολύ δύσκολα χρόνια διαφορετικά , παρόλα αυτά καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην 4η θέση ίσως να μπορούσαμε και παραπάνω ίσως και όχι.. μικρή σημασία έχει!
Έχω την ανάγκη πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΑΧ που σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί για να φωνάξουν ,να μας υποστηρίξουν, ελπίζω να τους έδινα σε κάθε παιχνίδι αυτό που ήθελαν.. είναι πάρα πολύ σημαντικό να εχεις τέτοιους ανθρώπους στο γήπεδο.
Δεν θα ευχαριστήσω μια προς μια τις συμπαίκτριες μου αυτά τα 2 χρόνια…
Θα πω ότι η κάθε μία από αυτές μου έδωσε κάτι ξεχωριστό στη ζωή μου έχουν όλες ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Θα πω όμως ένα Ευχαριστώ στην αρχηγό της καρδιάς μας την Μαντώ Ψυχογιού. Δεν θα σας κρύψω ότι ένα κόμπο στο στομάχι μου το έχω 2 χρονιά η ομάδα έγινε το σπίτι μου.
Πάλεψα.. έκλαψα..γέλασα..χάρηκα τα έδωσα όλα γι’ αυτή τη φανέλα κ γι αυτό το σύλλογο..
Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και στους προπονητές που συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια που με εμπιστεύτηκαν..εκεινοι είναι προπονητές και γνωρίζουν τι μπορώ να κάνω και τι όχι μέσα στο γήπεδο.
Αρης Δαμανακης❤Γεώργιος Πουλιανίτης ευχαριστούμε πολύ για όλα ..και τον έφορο της ομάδας. Giannis Tzougrakis
Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά..και με μια πίκρα. Καλή συνέχεια στην ομάδα εύχομαι να πετύχει τους στόχους της φέτος.
Εις το επανιδείν”.