Κατηγορίες
ΟΑΧ IN THE SPOTLIGHT

ΟΑΧ: Έφυγε και η Μπουθ! Θα συνεχίσει στη Βουλγαρία

Παρελθόν από τον ΟΑΧ αποτελεί η δεύτερη Αμερικανίδα του ΟΑΧ Σάρα Μπουθ.

Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και της γενικότερης… αβεβαιότητας, όπως έπραξε νωρίτερα και η Λία Σκοτ, έτσι και η σέντερ της ομάδας Σάρα Μπουθ, σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, αποτέλεσε παρελθόν και θα συνεχίσει την καριέρα της στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα!

Ήταν μια απόφαση αναγκαστική αφού η Μπουθ ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με τον ΟΑΧ, ωστόσο οι συνθήκες επέβαλλαν κάτι τέτοιο.

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν σε περίπτωση που η Α1 γυναικών ξεκινήσει πάλι, αν η Μπουθ επιστρέψει ή αν η μεταγραφή της στη Βουλγαρία είναι οριστική, στη βαλκανική αυτή χώρα που δεν βρίσκεται, ακόμα τουλάχιστον, σε “καθεστώς”… “lockdown”.

Πλέον, στα Χανιά έχει απομείνει μόνο η Αμερικανίδα Ντράμοντ, ενώ έχουν αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και άλλες παίκτριες του ΟΑΧ.

Σημειώνεται πάντως ότι πολλές ομάδες της Α1, αυτή την περίοδο χάνουν τις αμερικανίδες τους. Έχουν φύγει για παράδειγμα η Τζόνσον από τον Παναθηναϊκό, η Φλούκερ από τον ΠΑΟΚ, η Κράιμπλ από τις Εσπερίδες…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr